Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR R
3alfa3:
--- Citat: replcnt - 10 Studeni, 2010, 00:52:12 ---u fazi nabavljanja sam ...... duge getribe koju ni sam nemogu dočekat :)
--- Kraj citata ---
Neces se sa njom usrecit. Imas preslab setup za dulju getribu, a i ova serijska je sve samo ne kratka.
Nekako mislim da bi trebao dulju tek kad bi skut naturpijao na 15tak konja.
Mozda sa duljom navuces jos koji km (pogotovo na nizbrdici gdje neces prevrtavat), ali start ce ti biti veci gubitak nego tih par km/h
gokiSP:
Složio bih se, i dodao da je već sreća u idealno složenom prijenosu :icon_biggrin:
EmirF121:
Još jedna SR-ka "projektovana", samo fali da i ja "projektujem" svoju... :icon_thumright:
Kako radi taj pollini sa 9 rolica na piaggio-u?
giannelli:
kako se vozi sa duljim nosacem i 120 gumom naprijed? koliko je dulji nosac? :s
edit: usput. ako ti je zadnja felga ostala citava htjeo bih je otkupit ako moze?
replcnt:
--- Citat: gokiSP - 10 Studeni, 2010, 01:22:12 ---Zašto kotači od enerđija? Inače fin skuter :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imo sam prometnu 18.8 pa mi je kombi odvalio zadnje kolo, pukla osovina i iskrivila se felga, i nisam mogo nać nigdje felgu od srke pa mi je opcija bila od nrg-a a potpuno su istih dimenzija samo što NRG ima 6 krakova a aprilia 5, eto zašto felge od NRG-a
--- Citat: giannelli - 10 Studeni, 2010, 12:15:29 ---kako se vozi sa duljim nosacem i 120 gumom naprijed? koliko je dulji nosac? :s
edit: usput. ako ti je zadnja felga ostala citava htjeo bih je otkupit ako moze?
--- Kraj citata ---
meni sa dužim nosaćem bolje leži u krivini, 8cm je dulji, felga zadnja pukla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju