Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR R
charnel:
dobro izgleda :icon_thumright:
replcnt:
e vidiš meni je vodice-šibenik-vodice i tako te relacije vodice-zadar-split sve pravac pa zato hoću dulju getribu, pa molim te predloži mi sad koju zašto, vidim da si ti imao 15% dulju, koja primar ili sekundar, za šta je primar a za šta je sekundar i zašto meni 7% da probam @ 3alfa3
3alfa3:
1. dulja getriba ce ti samo donijeti koji km/h ako ce skut imat snage za to
2. start ce se pogorsasti vise nego sto ce se krajnja poboljsati
3. medjuubrzanja ce biti ista ko i sa serijskom getribom
4. okretaji kroz ubrzanje moraju biti isti neovisno koju getribu imas pa to znaci i da ces na recimo 70 km/h imat iste okretaje sa razlicitim getribama
5. dakle, jedino ako cesto vozis maksimalnim brzinama i skut ima snage ti se isplati razmisljat o produljenju getribe
primar je dio getribe na kojem su polutke, a sekundar je dio na kojem je zadnji kotac. Obzirom na broj zuba, primar se vrti oko 13 puta brze od sekudara i obzirom da sve aftermarket getribe imaju ravne zube, jako se cuje u voznji (kao auto kad ide u rikverc, samo visi ton). Zato je bolje stavit sekundar ako ti odgovara njegov postotak produljenja.
Ja ti nebi savjetovao uopce dulju getribu, ali ako si odlucio ju stavit, onda ili 7% sekundar (s njim ces jos zadrzat pristojan start) s kojim ces dobit oko 5 km/h ili primar od 15% s kojim ces (teoretski) dobit oko 15 km/h.
replcnt:
samo još ovo, ako uzimo znaći jednu od ove dvi sekundar 7% polini ili primar 15% malossi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju