Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR R

<< < (3/4) > >>

replcnt:
znaći da odustanem od duge getribe, u kraju mi se prevrtava zato sam mislio dulju staviti, malo ste me zbunili

3alfa3:

--- Citat: replcnt - 10 Studeni, 2010, 17:49:15 ---znaći da odustanem od duge getribe, u kraju mi se prevrtava zato sam mislio dulju staviti, malo ste me zbunili

--- Kraj citata ---

Jel prevrtava kad vozis po ravnom da nisi sagnut? Vjerojatno tek ako se sagnes, a i onda vrlo malo - mozda 200tinjak okretaja i onda ti se ne isplati dulja getriba.

A ako prevrtava i za 500 okr, onda ti definitivno treba dulja getriba, ali nekako sumnjam da je to slucaj jer za to treba ipak dosta vise od 10tak konja

Ako ces vec produljivat prijenos, probaj nabavit nesto sto je ispod 10% produljenje (polini sekundar od 7% dusu dao za to - neces puno gubit na startu, a i getriba ce ostat tiha)

Jump33r:
Koja umjetnicka zadnja slika.. ;D Ljepa aprilia.. :icon_thumright:

replcnt:
dok normalno sjedim prevrtava se jaaaaako malo, a kad se sagnem imam osječaj da će me radilica prestić

3alfa3:

--- Citat: replcnt - 10 Studeni, 2010, 18:02:59 ---dok normalno sjedim prevrtava se jaaaaako malo, a kad se sagnem imam osječaj da će me radilica prestić

--- Kraj citata ---

Ako je tako, onda probaj polini 7% sekundar.

JEdino mi je cudno to sto meni sa slicnim (mozda malo jacim) setupom kad bi sjedio nije nimalo prevrtavao nego je bio taman remen na vrhu, a okretaji isti kao i kroz ubrzanje i imao sam 95-100 km/h po GPS-u. Zalegnut je mozda malo prevrtavao i nabrao do 105 km/h po GPSu (jednom sa vjetrom u ledja i 118, ali to je nebitan podatak - ali je zato na toj brzini prevrtavao bolesno)

Istih 118 sam izmjerio bez prevrtavanja sa 15% duljom getibom zalegnut nakon veeeeeeeelike ravnice, a mozda je cak i malo vjetra u ledja bilo (iako nisam osjetio)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju