I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
koji je to karb, st6 black 19?pa ja sam ga uštelao na piaggiu bez problema..koji filter imaš?
ja tek danas dobio PMa koji ti je klipic,30 ilia koja igla
a igla w9neznam za klipicma mislim da nije do igle,btv da je tanja inda jos vise sikljalo gorivo
kaj si serijski dobio w9 iglu uz black edition 19 phbg klipić ja mislim da ti je 40 ili 50 nutra , koja je razlika između te w9 igle i w16 , i oče meni trebat još koje druge igle za poštelat moj 19 phbg bd na mhr replici ako da , koje da naručim
da w9 iglu. nasao sam sad u tablici,klipic je 30. A ova w16 je tanja,a neznam hoce ti trebat,trebas vidjet
koja je razlika između te w9 igle i w16 , i oče meni trebat još koje druge igle za poštelat moj 19 phbg bd na mhr replici ako da , koje da naručim
pa ak je klipič 30 nije ni čudno kaj ti je tako bogata smjesa pa treba ti klipič 40-50 makar ja bez 50 nebi opče stavljo , skoro svi phbg karbovi dolaze sa 50 klipičem
zapravo moze mi tko objasnit to s klipicem(30,40,50) Dali je to u vezi polozaja klipica,spusteniji ili
što je veče skošenje na klipiču to je siromašnija smjesa skoro od početka pa do pola gasa , jbt pa čudi me kak ti je došo sa 30 klipičem serijski piaggio dell 17.5 id dolazi sa 30 klipičem , evo ti tu pročitaj od kliznom ventilu , moj dell 19 phbg bd malossi pakiranje je došo sa 50 klipičem uzet ču si još 40 i imam od alfe 2 komada za turpijanje ak če još trebat osiromašit smjesuhttp://www.motori.hr/Teorija_rasplinja_269_a_135.html
ahaa,e prika hvala ti na ovome,sad mi je jasno,samo cu jos ici izmmjerit jeli 30,da vidis meni bi trebalo 40 ili 50