evo danas sam napokon napravio test sa obrtaljkom i na moje čuđenje,nevijerovatno je to kako športski variomat može promijenit zvuk motora???
evo mojih začuđujučih brojki:
sami start 7700rpm do cirka 100kmh po satu di prelazi na 7800rpm i na max speed po satu 135-140kmh dolazi do 8300-84000rpm
kroz ubrzanje drži kako kad 7700-7800rmp znači nema nikakvog pada okretaja na ubrzanju ili na samom startu što je fantastično
nakon jedno cirka 10-15min dobrog klanja se osijetio mali pad snage.što je i normalno za običan remen cirka 7600rpm dok se nakon krače laganje vožnje sve vratilo u normalu.
uglavnom više nego zadovoljan več,začuđen jer sam cijelo vrijeme kontao da su rolice od 14.5gr što su bile u setu pre lagane
ali eto opet ponavljam okretaji su isti kao sa ser i športskim variomatom a zvuk motora i performanse,razlika nebo i zemlja.
uglavnom to je to pre zadovoljan sam što tu nije bilo puno zajebancije sa štelanjem(ustvari zaprepašten)jer nikad nisam lakše uštimo prijenos...
zaboravio sam reči da napokon jer variomat ispeglao ono prevrtavanje u max brzini što sam imao zbog bgm radilice i sad je sijelo sve na svoje.
ne diram više ništa