evo malo iskustva sa ovdašnjim serviserima:
pošto sam malo u stisci sa vremenom a mislio sam odradit da promijenim komplet selene i piksle i da ubacim igličaste u škare,pa reko ajd da skoknem do servisa da pitam kolko bi oni uzeli da to odrade.ja mu fino sve obijasnim i kažem šta sam sve donio i šta treba zamijenit i mastor kaže 100kn sve napravi.reko odlično za 100kn neču ni prljat ruke.
dogovorim dan kad da donesem skuter i reko odlično sad sam miran?
uglavom dođe taj dan kad tamo vlasnik otac od majstora sa kojim sam pričo.
uglavnom ja mu kažem šta sam donio i šta treba zamijenit.kad je vidio igličaste samo što se nije prekstio šta je ovo kako ču ja to u bacit nemože to tako itd...ja mu fino objasnim kako bi to trebalo da ide i on kaže ajd baš si mi dao malo da razmišljam kako da to napravim??
kad je vidio selene bloka kaže za time nema potrebe mijenjat jer jako teško to odlazi i da se jednom desilo da su izbijali iz bloka i da je puko blok???
zatim i centralni selen nema potrebe mijenjat ali ako je u klincu če zamijenit??
ajd prožvačem sve to i reko valjda če na kraju sve makar probat zamijenit.
da bi došo drugi dan po skuter i kaže meni majstor uglavnom skinuo je samo klackalicu promijenio piksle,gumice i šipke.a centralni i selene bloka nema potrebe??
igličaste ležaje kaže je nemoguče ubacit u cijevi jer ne ulaze?kaže trebalo bi tokarit??
uglavnom što se vidi po slikama piksle su stvarno bile katastrofa.ajd sad makar zadnji kotač stoji kako treba i skuter ne vuče u stranu.
uglavom sad sam reko da nikak više,ali baš nikad ne idem u nikakav servis.uzmem godišnji i sam odradim pa makar i puko blok
tako da kad odem na godišnji zamijenim samo taj centralni selen jer kolko mogu vidijet je ispucan i to bi bilo to...
usporedio sam igličaste sa pikslama i nema terorije da ne idu u škare,vijerovatno nisu htijeli se zezat sa time pa su rekli da neide.
i te selene iz bloka jel tolka jebada za izvadit i stavit??i da znaju blokovi pucat?
dali ima stvarno potrebe za mijenjat selene bloka??