Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (17/76) > >>

J.U.R.C.A:
nakon? pa zato se i stavlja.. ok pokusao si kasnije ali nakon sto je provrtilo vec je bilo kasno jer ces se slozit samnom da je sigurno dio " mesa" na radilici ostrugan(na dosjedu)

Drnda:
jurca, lux je rekao da su njemu poliamid lezaji se rastopili, jesi ti imao slicna iskustva, jer pametniji bi odabir bio svakako da se na he setup stavi poliamid , cisto da ako ode lager da sve ne unisti..

3alfa3:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Studeni, 2010, 19:57:22 ---nakon? pa zato se i stavlja.. ok pokusao si kasnije ali nakon sto je provrtilo vec je bilo kasno jer ces se slozit samnom da je sigurno dio " mesa" na radilici ostrugan(na dosjedu)

--- Kraj citata ---

Nova radilica koju sam stavio je "na suho" navucena na lager (bez tog ljepila) i nije nikad provrtila.
I u Service Manualu Piaggia, kao i Malossi uputama za radilicu se ne spominje upotreba tog ljepila

funkyzg26:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Studeni, 2010, 19:57:22 ---nakon? pa zato se i stavlja.. ok pokusao si kasnije ali nakon sto je provrtilo vec je bilo kasno jer ces se slozit samnom da je sigurno dio " mesa" na radilici ostrugan(na dosjedu)

--- Kraj citata ---

jurca koji je točni naziv tog ljepila za dosjed ležaja , i koju brtvenu masu od loctita da si uzmem kad sam u lagerosu odma uz to ljepilo

3alfa3:

--- Citat: funkyzg26 - 04 Studeni, 2010, 20:57:13 ---koji je točni naziv tog ljepila za dosjed ležaja

--- Kraj citata ---

Ja sam koristio Loctite 648

http://www.pkl.hr/loctite/ljepljenje_cilindricnih_spojeva.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju