Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
KranjcicGoran46:
Ma samo zelim mir sto se tice tih lezaja jer set up ce biti polini alu turpijani na nekih 14-15ks u kombinaciji sa top p nardo ili yasuni c16 maximum.
ostalo je super i sve 5 :)
ivanm:
meni su ok radili poliamid na rms radilici na pežou i sad na bgm na piaggiu isto..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 04 Studeni, 2010, 18:47:52 ---meni su ok radili poliamid na rms radilici na pežou i sad na bgm na piaggiu isto..
--- Kraj citata ---
Ja sam metalne ugradio samo zato jer tada nije bilo za kupit poliamidnih za koje mislim da su sigurnije rjesenje
3alfa3:
--- Citat: KranjcicGoran46 - 04 Studeni, 2010, 18:46:37 ---Ma samo zelim mir sto se tice tih lezaja jer set up ce biti polini alu turpijani na nekih 14-15ks u kombinaciji sa top p nardo ili yasuni c16 maximum.
ostalo je super i sve 5 :)
--- Kraj citata ---
Poliamidni kavez imaju? Ako da, onda ne brini - u najgorem slucaju ce lager prosvirat i trebat ces ih promijenit.
Ali ako ima metalni kavez, onda neko vrijeme prati situaciju, pa ako se luft povecava - mijenjaj sto prije.
Ponavljam - luft kojeg sam ja imao je toliko mali da se cak nije osjetio kad bi skut bio hladan nego samo nakon voznje i to jedva primjetno
KranjcicGoran46:
Samo poliamidne lezaje bi uzeo, čelični nikako unutra nebih stavljao.
sada me muči samo koje lezaje staviti na piaggio mašinu? Skf c4-ili c3 poliamid?? dal staviti lezaje malossi/ pollini/ stage6 skf pakovanje?
nije mi problem dati i da košta lezaj 300kn samo DA BUDEM MIRAN sto se tice tih lezaja jer kad provrte sve mora dole ici opet i to je najgore.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju