Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
3alfa3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Studeni, 2010, 17:49:42 ---Eto, i sad opet dva ležaja i dva semeringa i garnitura dihtunga i cijeli dan
--- Kraj citata ---
Ajde ti to vozi dalje pa vidi kaj ce se desit. Ja bi se skoro kladio da ce luft ostat isti, a da ces nizati tisuce kilometara bez problema.
Moji SKF (francuski) sa metalnim kavezom su dobili luft (ali jedva opipljiv i to ako rukom primis sam vrh radilice kako bi poluga bila sto dulja - tamo gdje se steze variomat) nakon par stotina km (koji se nije povecavao) i jos se vrte u skutu (30tak tisuca km)
KranjcicGoran46:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Studeni, 2010, 18:34:54 ---
Ajde ti to vozi dalje pa vidi kaj ce se desit. Ja bi se skoro kladio da ce luft ostat isti, a da ces nizati tisuce kilometara bez problema.
Moji SKF (francuski) sa metalnim kavezom su dobili luft (ali jedva opipljiv) nakon par stotina km (koji se nije povecavao) i jos se vrte u skutu (30tak tisuca km)
--- Kraj citata ---
koji set up tvog skutera i dali se to vrti pribliznim okretajima nekih 11500 kroz ubrzanje?
3alfa3:
--- Citat: KranjcicGoran46 - 04 Studeni, 2010, 18:37:43 ---koji set up tvog skutera i dali se to vrti pribliznim okretajima nekih 11500 kroz ubrzanje?
--- Kraj citata ---
slabiji midrace - prvih par tisuca se vrtio blizu 11500 jer je bio Nardo gore, a kasnije je stavljen Yasuni R i vrtio se na 10500
ivanm:
uzmite poliamidne i probajte... mora ić..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 04 Studeni, 2010, 18:42:41 ---uzmite poliamidne i probajte... mora ić..
--- Kraj citata ---
Imao sam i njih, ali je na strani varioamta radilica provrtila jednog (i to Malossi RHQ radilica).
Radilica je imala premali dosjed lagera - tek sam kasnije saznao da se to MAlossiju zna desit cak i sa skupljim radilicama. Kreso (SHOKRE) je mikrometrom odlazio u Italiju kupovat racing Malossi radilice i trazio u ducanu da mu donesu sve koje imaju i uzeo onu sa "najvise" mesa na dosjedu lagera jer je isto imao iskustvo kao i ja sa provrtavanjem.
Prije prodaje skuta sam nabavio i novu radilicu i SKF sa poliamidnim kavezom + Corteco semeringe, ali sam to prodao u kompletu jer sam kupio motor i skut je postao visak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju