Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (52/76) > >>

replcnt:

--- Citat: ivanm - 28 Veljača, 2011, 08:29:25 ---zvuči ko da ga je netko silovao pri ugradnji, al ak kažeš da si ok montirao, vjerujem.. provjeri dosjede bloka i radilicu da je u centru..
ja sam na onom runneru odmah skužio da ne ide radilica kako treba rukom i pretpostavljao sam da nebude dobro jer blokovi se nisu poklapali pa je ležaj bio stisnut..

--- Kraj citata ---

Nositi cu radilicu nekom da vidim jeli u centru, al j#bo je nova je

replcnt:
evo danas kupio ležajeve nove, ovog puta sam uspio naći pravu stvar, NTN Japan, mogao sam birat teflonske ili metalni kavez, odlućio sam se za metalni kavez jer ipak imam gizani kit, i nevrti tolko pretjerano ko alu, cijena bolja nego SKF, 110kn kom, dok je skf 150kn kom

Aprilia00:
Pazljivo ugradjuj sve i polako bez zurbe  :icon_thumright:

SRETNO  :)

lageros-zg:

UFFFF... koje cijene... za smrznuti.

150,00 Kn za SKF????????   :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o (katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Najskuplji od SKF-a je poliamid sa full cijenom 93,00 Kn/1kom, a čelični po 80,00 Kn/1kom (full cijene)
Ali i ovaj NTN za 110,00 Kn, kod mene dobiješ 2 za te novce (bez poštarine) i sa 8 kuglica, dok ovaj ima 10... i naravno, Made in Japan.

Uglavnom, sa simerinzima (viton Corteco) sve skupa 177,00 Kn (2 ležaja + 2 simeringa) - sa popustom

Kamba:
...baš sam htio komentirat cijene.......skuuupo..... :o :o
...ja sam kod Anđelka uzeo oba NTN na 100 kn...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju