Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (51/76) > >>

3alfa3:

--- Citat: funkyzg26 - 21 Veljača, 2011, 17:24:19 ---ja ne pljujem po nikom , osim tu svi po polini skfu

--- Kraj citata ---

Pa niko ne pljuje na Polini SKF-u. Nije on losiji od "obicnog" SKF-a.

...al nije ni bolji  :toothy12:

gumy:
moja isprika na takvom izrazu, ali nakon tolko tupljenja oko tih polini ležajeva jednostavno sam moro to napisat

jel ovo sceed pakovanje ležajeva za sp180 mašinu išta bolje od posebno kupljenih ležajeva kod lagerosa ili bilo kojeg trgovca?
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639137872&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER180FXR&category2=CAT%3ACAT_KURBELWELLE

ovo pakovanje košta skoro 450 kuna, a istu stvar se do nedavno dalo nabaviti za ispod 200 kuna, a sad za malo manje od 250.

postoji još bezbroj takvih primjera tipa stage6 pakovanje skfovih ležajeva, koje je isto podosta skuplje.

vjerujem da ima razlike između tih famoznih polini pakovanja i drugih ležajeva, ali da ta razlika vrijedi te pare bome ne vrijedi, kad moš maltene kupit još jedan set ležajeva i semeringa za radilicu.

isto kako je ivanm malo dole napisao, kolko će ti ležaj trajati najviše ovisi o načinu ugradnje i pedantnosti prilikom toga, ako neznaš složiti kak spada i taj svemočni polini će ti se razletit unutar 10 kilometara i napraviti sranje.

replcnt:
evo sad se vozio, motor se ugasio i cuje se ko da je lezaj prosviro, rastavit zu veceras i viditi, nadam se da je neka glupost poput variomata da se odvrno, al ako su lezajevi, eto tolko od SKF Francuza, ukupno prijedjeno 1,5 kilometara!!!!

replcnt:
rastavljeno, lezaj do variomata prosfiro, nov novcat, slozeno sve kako treba, predjeno kilometar i pol voznje na 50kmh i 6-7t obrtaja, sranje

ivanm:
zvuči ko da ga je netko silovao pri ugradnji, al ak kažeš da si ok montirao, vjerujem.. provjeri dosjede bloka i radilicu da je u centru..
ja sam na onom runneru odmah skužio da ne ide radilica kako treba rukom i pretpostavljao sam da nebude dobro jer blokovi se nisu poklapali pa je ležaj bio stisnut..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju