Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
gumy:
--- Citat: ivanm - 21 Veljača, 2011, 16:47:45 ---dobro gumy već je objašnjeno da su minarelli ležaji superiorniji u svemu i dimenzijama i izborom marki i modela, rijetko odlaze i vrte se bez problema godinama ali ovdje se radi o piaggio ležajima 20x52x12 koji su slaba točka na bloku i odlaze puno češće nego na minarelliju 20x47x14mm
--- Kraj citata ---
pa dobro, al opet nemoš pisat takve gluposti da je jedan ležaj za base setup a drugi za midrace i takve nebuloze.
i opet taj kbc korea kojeg vjerujem mnogi nebi stavljali izvrtio duplo više km od original ugradnje koyo japan ležaja na puno slabijem kitu i auspuhu.
ivanm:
kbc korea su dobri i na piaggiu... gledao sam u moto mondu al cijena im je nevjerojatnih 97 kn po komadu..
funkyzg26:
--- Citat: gumy - 21 Veljača, 2011, 16:43:42 ---kakvih se tu sve neće gluposti napisati, funky zg makar dobio ban zbog ovoga, al nabij si taj polini ležaj u šupčinu i objasni mi sljedeću stvar.
minareli blok, KBC KOREA!! ležajevi(ugrađeni u skuter prije 3 godine, kada nije bilo naručivanja iz vana, iz autobila), prevrtili su sigurno oko 15000 km na due+ i nardo, kasnije c16, znači ni jednom se skuter nije vrtio ispod 12000 okretaja, makina dan danas vozi bez ikakvog problema i bez ikakvog čudnog zvuka ili lufta na radilici.
možeš ti imati i ležaj od 10000 kuna, ako ga isfušariš prilikom ugradnje moš se jebat i srat i po SKFU i po NTN i po lagerosu i neznam ni ja čemu.
al dobbro, to je naš mentalitet gdje nitko neće priznati svoju grešku nego uvijek ide pljuvat po drugome.
--- Kraj citata ---
seljačino glupa daj pročitaj malo bolje što gore piše i di se pljuje i govori da je jedan ležaj za midrace a drugi za base NIGDJE ja govorim iskustva tu nekih članova i taj polini ležaj je skf ja ne pljujem po nikom , osim tu svi po polini skfu
Faba:
--- Citat: funkyzg26 - 21 Veljača, 2011, 17:24:19 ---seljačino glupa daj pročitaj malo bolje što gore piše i di se pljuje i govori da je jedan ležaj za midrace a drugi za base NIGDJE ja govorim iskustva tu nekih članova i taj polini ležaj je skf ja ne pljujem po nikom , osim tu svi po polini skfu
--- Kraj citata ---
Kojih?ko je vozio te famozne Polini lezajeve?
Bokte pol foruma ne zna centrirat radilicu u bloku(do jucer nisam ni ja znao za to),al bitno da SKF Bugarska ne valja itd. :angry9:
robert:
--- Citat: funkyzg26 - 21 Veljača, 2011, 17:24:19 ---seljačino glupa daj pročitaj malo bolje što gore piše i di se pljuje i govori da je jedan ležaj za midrace a drugi za base NIGDJE ja govorim iskustva tu nekih članova i taj polini ležaj je skf ja ne pljujem po nikom , osim tu svi po polini skfu
--- Kraj citata ---
e meštre, molim te ponovi ovo još jednom!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju