Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (49/76) > >>

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Veljača, 2011, 16:39:41 ---andjelko reci mi kolika je cijena semeringa oba za Radilicu bb, sr 150 je u pianju, ali mislim da su i ostali bb istih dimenzija, sumnjam na njih pa kad rastavim da narucim i promjenim ak budu losi jer u servisu skoro nista neaju za kupiti

--- Kraj citata ---

nisam anđelko al evo

Simering Corteco 24x35x7 Viton = 35,00 Kn/1kom (cijena s popustom)

Drnda:
lijevi i desni su razliciti ili isti?
znam da su na pezou bili razliciti kada sam mjenjao...
ma nisam jos nista skinuo, ali posto se gusio i nece da upali... bojim se da su oni, a skut je koju godinu stao bez paljenja, pa su mozda izgubili svojstva svoja

ivanm:
dobro gumy već je objašnjeno da su minarelli ležaji superiorniji u svemu i dimenzijama i izborom marki i modela, rijetko odlaze i vrte se bez problema godinama ali ovdje se radi o piaggio ležajima 20x52x12 koji su slaba točka na bloku i odlaze puno češće nego na minarelliju 20x47x14mm

lageros-zg:
Drnda-1 - Evo Igor ti je odgovorio točno u lipu  :icon_thumright: i oba su ista. Corteco, viton  .. dakle.. 70,00 Kn/2komada

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Veljača, 2011, 16:47:31 ---lijevi i desni su razliciti ili isti?
znam da su na pezou bili razliciti kada sam mjenjao...
ma nisam jos nista skinuo, ali posto se gusio i nece da upali... bojim se da su oni, a skut je koju godinu stao bez paljenja, pa su mozda izgubili svojstva svoja

--- Kraj citata ---

da su razliciti napisao bi  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju