Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
lageros-zg:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Studeni, 2010, 13:31:27 ---
Ako je poliamidnom kavezu maksimum 120C, to bi znacilo i da ce blokovi na dijelu di su lezajevi biti toliko (ili vise) topli, a to nije slucaj nikada
--- Kraj citata ---
Upravo tako, te ukoliko dolazi do topljenja kaveza, razlog je temperatura (u 99,9% slučajeva), a to dovodi do zaključka da negdje nešto ne valja i da se negdje nešto pogriješilo prilikom montaže ili neki od dijelova nisu u centru ili što već, te tako utječu an rad ležaja pregrijavanjem, što se prijenosom materijala na materijal zagrijava sve skupa, pa tako i sami kavez i nakon toga :omfg:
A još jedna važna informacija, s obzirom da sam imao pozive za ležaj oznake 6304, jer je takva oznaka na onim KBC (Korea) ležajevima, jer 6304 ima dimenziju 20x52x15, a vama treba 20x52x12, što već i vrapci na granama znaju, pa da se ne bi zaribali, usljed toga što ja takve ležaje tih dimenzija nemam, pa da ne naručite negdje drugdje, gdje misle da je to to, ap kad vam dođe, a ono to nije to i onda opet vraćaj natrag i zafrkancija.
Ukratko, bitne su dimenzije, ma što god gore pisalo, jer ako ste iz Dubrovnika, a netko vam šalje takvu robu (krivu robu), onda je to sve još nekih barem 5 dana dulje da dobijete ono što vam treba i da sklopite mašinu.
Eto, ima i toga, pa da se i vama ne dogodi nešto slično.
3alfa3:
--- Citat: lageros-zg - 08 Studeni, 2010, 13:43:22 ---Upravo tako, te ukoliko dolazi do topljenja kaveza, razlog je temperatura (u 99,9% slučajeva)
--- Kraj citata ---
Ljudi cesto grijese i sa krivim okretanjem lezaja - on je sa jedne strane zatvoren, a ljudi tu stranu stavljaju na stranu bloka umjesto na stranu polutke radilice jer misle da se lezaj podmazuje sa strane radilice sto nije tocno (na strani bloka kod Piaggia je uljni kanal).
Manjak ulja = veca temperatura = zaribavanje
LAgeri sa metalnim kavezom su simetricni pa je svejedno kako ih se okrene
Bitno je naglasiti i da kuglice zapravo nisu u kontaktu sa obrucima lagera, nego je izmedju tanak uljni film. Kad on nestane - havarija
lageros-zg:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Studeni, 2010, 13:49:42 ---
Ljudi cesto grijese i sa krivim okretanjem lezaja - on je sa jedne strane zatvoren, a ljudi tu stranu stavljaju na stranu bloka umjesto na stranu polutke radilice jer misle da se lezaj podmazuje sa strane radilice sto nije tocno (na strani bloka kod Piaggia je uljni kanal).
Manjak ulja = veca temperatura = zaribavanje
LAgeri sa metalnim kavezom su simetricni pa je svejedno kako ih se okrene
Bitno je naglasiti i da kuglice zapravo nisu u kontaktu sa obrucima lagera, nego je izmedju tanak uljni film. Kad on nestane - havarija
--- Kraj citata ---
Da, iako, na svom topicu koji sam otvorio tamo pod "Trgovine", imao sam cijelu čitabu o tome, pa isto tako i o tome kako se okreću ležajevi (poliamidni), a isto tako sam napravio katalog za većinu ovih naših skutera, po pitanju ležajeva radilica, jer sam imao ideju raditi kitove (2 ležaja + 2 simeringa) i to barem 3 vrste (SKF čelični kavez, SKF poliamidni kavez i NTN čelični kavez, a sve sa Corteco simerinzima)
No kako moji baš nisu bili oduševljeni sa time, a pogotovo još dodatno ulaganje u kutije i to sve što ide, a ja sam čak zamislio i nešto niže cijene, to je na žalost propalo, no to ne znači da još nisam za to :).
Ali, taj excel katalog je imao više stranica/listova, pa je tamo bilo i puno korisnih informacija, a isto tako je bilo riječ i o LOCTITE-u, pa čak i nešto slika, pa ako to niste do sada vidjeli, evo link na to:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=653&Itemid=69
Nadam se da ćete tamo pronaći dosta korisnih informacija.
SRAD:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Studeni, 2010, 13:31:27 ---
Kako bilo, poliamidni kavez anulira potencijalnu stetu svega i svacega u slucaju raspadanja i misljenja sam da su pozeljni na svim setupima i ja bi ih koristio u svim varijantama (pa kud puklo ;D )
--- Kraj citata ---
Samo jednim dijelom anulira potencijalnu štetu, jer ponekad i same kuglice pri havariji na visokim okretajima znaju ispasti.
Kod svake ugradnje radilice i zatvaranja blokova je najbitnija aksijalna zračnost ležaja, u tom slučaju ležajevi nisu nategnuti i smanjena je mogučnost pregrijavanja.
ivanm:
meni je na zipu iz 2000. god pukla rešetka na tvornički ugrađenom NTN japan ležaju na 18000 pređenih km i to 8000 sa kitom i skuter je zacvikao u sekundi... sve kuglice su bile na mjestu, čak je i rešetka bila djelomično cijela, otpala su samo dva dijela i jedan od njih je završio pod klipom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju