Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
ivanm:
ja mislim da su to njihove igrice, kad nebi bilo tako, ljudi bi svi kupovali poliamida a za kog bi se onda proizvodio sa čeličnim kavezom..
ovak svaka roba ima svog kupca, a dal se razlike temelje na činjenicama ili na pretpostavci, ostaje da iskustvo odluči..
SRAD:
Skuteri sa katalizatorom i dodatnim ubacivanjem zraka imaju puno veće temperature ispušnih plinova, nisam 100% siguran ali mislim da ovi zadnji Neosi imaju metalni kavez i puno se više čuje "zujanje" u mašini naspram starim Minarelli mašinama, možda je tvornički razlog poliamida bio i u zvuku rada mašine.
gokiSP:
Ja sam prije kojih godinu dana složio serijskog piaggia sa polamid skf ležajevima u kombinaciji s auspuhom koji ima katalizator. Motor se dosta "forsira" i ništa se nije otopilo, mislim da su ti ležajevi još uvijek kod drnde u mašini :toothy11:
3alfa3:
--- Citat: SRAD - 08 Studeni, 2010, 11:19:09 ---Skuteri sa katalizatorom i dodatnim ubacivanjem zraka imaju puno veće temperature ispušnih plinova
--- Kraj citata ---
Naravno da imaju, ali ti plinovi idu van na asupuh, a ne ulaze u karter
KranjcicGoran46:
Takvi lezajevi ce se otopiti JEDINO ako ih se sa krive strane montira u blok i ako ne dobiva dovoljno smjese za podmazivanje ja mislim jer to je jaka plastika poliamyd i ne topi se samo tako :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju