I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jos ima i ispoliranih detalja,moram poslikat po danu i sa pravim foticem da vidite,ovaj moj mob je zivo sranje ,jos treba doc plastika ispod nogu u bijelo i ispod volana
Citat: speed - 22 Ožujak, 2008, 22:18:39jos ima i ispoliranih detalja,moram poslikat po danu i sa pravim foticem da vidite,ovaj moj mob je zivo sranje ,jos treba doc plastika ispod nogu u bijelo i ispod volana Probaj uslikati sa Samsungom sgh-e250
slikaj sa boljim aparatom, ovo se nista ne vidi !!sta ces sa prednjom plastikom? stavljas ono resetkasto ili nesto drugo?
ja nebi farbao plastiku ispod nogu i ispod volana.tj,plastike koje nisu lakirane nebi lakirao,ovako dobro izgleda.......
kako hočeš...baš dobro pašu ove lampe na tamnu boju,moje su bile crne i mislio sam ih u krom a prodal sam skuter
nebudi lud,ovak lampe najbolje izgledaju,kad zatopli morat ću do ogulina da to vidim,ček jesi položil??
kad zatopli budem došao do tebe da vidim skut
imaš ti majstore kakvih oljih slika, jer na onima se niš nevidi??
ej majstore vidim skut je slozen to moram doc vidit kad ovaj usrani snjeg okopni
Citat: speedburn2 - 23 Ožujak, 2008, 19:42:41ej majstore vidim skut je slozen to moram doc vidit kad ovaj usrani snjeg okopni a kako je nastavio nece se ovo bijelo sranje otopit do 1.maja