Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (84/103) > >>

Pupo:
Joooj, pa nemog vjerovat. Svap mašine a nije BB.  :toothy10: Iznimka koja potvrđuje pravilo  :toothy11:  Nisam baš pratio temu, no zašto si se odlučio na svap na mina?

speed:
a da budem prvi u hrvatskoj koji je slozio minaspeedy, :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ma seba je prodavao masinu za smijesnu cifru,a znam da je masina u odlicnom stanju jer smo je zajedno slagali,a BB,a mozda u buducnosti,u planu je jos jedan projekat :icon_thumright:

mhr-team:
šta uradi crni sine sa replice....
nikad neću zaboravit taj spuh, bio je to moj prvi sportski spuh, novi,,,,
ma uvjerljivo najjači zvuk ima... i zamisli 2x sam je prodao... prvo frendu, koji ju je imao doslovno 2 dana i odlučio prodat, i ja je opet prodam tebi... e sad nek joj je bog na pomoći... al jaka je ona, nesumnjam,,,, nema njoj smrti...

svaka čast na projektu, jedva čekam da vidim kako će se to sve slagat, najviše me zanima stavljanje mašine, nosači i to...
ja sam to isto planirao raditi, kupio mašinu i sve i odustao, jednostavno mi se činilo da ima tu previše kemije i fizike...

al nek je sa srećom  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: mhr-team - 12 Lipanj, 2009, 22:56:41 ---šta uradi crni sine sa replice....
nikad neću zaboravit taj spuh, bio je to moj prvi sportski spuh, novi,,,, koji je samo zvuk imao,
ma uvjerljivo najjači zvuk ima... i zamisli 2x sam je prodao... prvo frendu, koji ju je imao doslovno 2 dana i odlučio prodat, i ja je opet prodam tebi... e sad nek joj je bog na pomoći... al jaka je ona, nesumnjam,,,, nema njoj smrti...

svaka čast na projektu, jedva čekam da vidim kako će se to sve slagat, najviše me zanima stavljanje mašine, nosači i to...
ja sam to isto planirao raditi, kupio mašinu i sve i odustao, jednostavno mi se činilo da ima tu previše kemije i fizike...

al nek je sa srećom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma replica nije nigdje udarena :icon_thumright:,konj od buraza je zapeo za zidic s njome i malo je ozuljao,nista strasno,ima i sada stava tvuk,nosace sam skemijao,dapce,jako su jednostavni za napraviti,najvise me brine zasada struja

pupi_sf2:
kaj bus s prednjom vilicom? stavljas neku drugu ili...??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju