Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (83/103) > >>

neer:

--- Citat: speed - 03 Travanj, 2009, 01:07:26 ---ma jos cu vidjet,nikud nisam ni isao,jebena kisa pada ko iz kabla i tako vec 3 dana :angry7: :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---
kod nas lepo naš kako  :toothy12:

speed:

--- Citat: neer - 03 Travanj, 2009, 02:12:24 ---kod nas lepo naš kako  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma kod mene danas je bilo ok,jbg dopodne struju radio neku,popodne servisirao kultivator i kosilicu,i evo ti noci,sutra festa ,nedjelja trijeznjenje i u ponedjeljak skola :angry7:opet necu tapecirat do polovice sljedeceg tjedna :angry9:

speed:
izgleda svaki put kad se javim neki klinac mi prodje na skutu,moja topla preporuka ne stavljate ntn made in taiwan lezajeve radilica,moji prozujali nakon 5000 km,aj dobro slozio ja to natrag upalim ozracim i odem na test voznju,skut ide do 60 i samo naglo padnu okretaji kako s malossi replicom tako i sa serijskim spuhom...
najprije sam sumnjao na remen jer sam stavio dotrajali,nisam koji je bio,danas ja raskopam i idem zamijeniti remen i bacim oko na kvacilo...
centralnog federa fali pola....
a tak fatalni dio sam ja nasao na podu u garazi prije nekih tjedan dana,ali je zica bila ravna,uopce nije slicilo na feder,sutra stavljam novi i nadam se da ce sve biti ok

speed:
gotovo je sa tuningom pezo masine,jednostavno mi je blago receno dopizdila....

danas sam otisao po minarelli masinu sa svim sta uz nju ide,masinu vas dosta zna,to je Sebina masina,da ne duljim previse,sutra sam u guzvi,nosac sam vec iskemijao kak cu napraviti,samo vremena da uhvatim,malo slika

posljedna slika sa pezo blokom

ja i moja obozavana replica,sad nekog drugog usrecuje i dize ljude kao sto sam ja u ranim jutarnjim satima

pripasivanje u tijeku....

eto toliko od mene :icon_thumright:

doritos:
super projekt stari moj ovo sa minarelli maksom :icon_thumright:  bas me zanima kak ce to sve ispati...puno srece  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju