Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (63/103) > >>

speed:
ima ulja za jos 200 km,sam radi mjesavinu,al i ja uspem malo ulja u rezervoar

Drnda:
znaci da mozda mene jebe taj cdi, ma moram ga nabaviti da iskoristim ovog narda koliko toliko, jer me elektronika blokira strasno, cim kupim odblokirani, ocekujem i ja takvu brzinu :toothy12:

neer:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Prosinac, 2008, 16:35:40 ---znaci da mozda mene jebe taj cdi, ma moram ga nabaviti da iskoristim ovog narda koliko toliko, jer me elektronika blokira strasno, cim kupim odblokirani, ocekujem i ja takvu brzinu :toothy12:

--- Kraj citata ---
a ja ti cijelo vrijeme nudim blesavi cdi i ti mi kazes da ces uzet i nikako da trgujemo

Drnda:
a ja ti kazem da ti moram poslati onaj paket o kojem sam ti govorio, pa da u paketu ti i lovu ostavim i ti mi samo kao dar posaljes cdi :laughing7:

speed:
evo da se javim nakon nekog vremena....

uzeo sam Sebi karb dell 19,ima grijanje na sebi,moj nema, a i jeting karba je vise meni odg nego njemu....
jucer slozio i vozio se,razlika je ogromna,preogromna,usput sam skinuo i glavu cyl i ocistio klip,malo spuh sredio jer je jako vibrirao,i to bi bilo to,Seba je narucio danas neke nove dijelove za skut...

e da Sebi sam takorec ukrao kabel svjecice,jer je moja lulica dala svoje :laughing7:

evo video od danas

P.S. pogledajte u visokoj rezoluciji :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju