Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (62/103) > >>

Drnda:
ma imao sam 3.7 gr, ali prelagano, sa 6.5 rolicama je isao sat ono okomito,imalo je mozda 2 mm od vrha multivara cista, isao je ok, ali gubi snagu od 75, vidno sporije ubrzava, imam blokani cdi, jel u tebe odblokirani? sada su 7 gr role u njemu jer nema ovdje laksih kupiti

SlowRider:
Svaka ti cast sto si uspio natjerati ovako cajger, kako god, ali ovo je lijepo za vidjeti  :frajer:

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Prosinac, 2008, 20:47:02 ---ma imao sam 3.7 gr, ali prelagano, sa 6.5 rolicama je isao sat ono okomito,imalo je mozda 2 mm od vrha multivara cista, isao je ok, ali gubi snagu od 75, vidno sporije ubrzava, imam blokani cdi, jel u tebe odblokirani? sada su 7 gr role u njemu jer nema ovdje laksih kupiti

--- Kraj citata ---
zove u bencony meni su slali dva seta rolica i odblokirani je cdi,mijenjao sam se s jednim deckom preko foruma stari za novi cdi

--- Citat: SlowRider - 01 Prosinac, 2008, 20:49:08 ---Svaka ti cast sto si uspio natjerati ovako cajger, kako god, ali ovo je lijepo za vidjeti  :frajer:

--- Kraj citata ---
meni je sasvim solidno i kad mi ne okrene do kraja cager jer ovisi puno puta kakav je vani dan,jer zna pojebat smjesu i izgubi malo na kranjoj,na nizbrdicama ni ne smijem pun gas drzati jer skut poskakuje a i ima okretaja,a serijski cyl je pa mi ni do zaribavanja :toothy12:

dino_sk:

--- Citat: speed - 01 Prosinac, 2008, 21:28:07 ---
--- Citat: Drnda-1 - 01 Prosinac, 2008, 20:47:02 ---ma imao sam 3.7 gr, ali prelagano, sa 6.5 rolicama je isao sat ono okomito,imalo je mozda 2 mm od vrha multivara cista, isao je ok, ali gubi snagu od 75, vidno sporije ubrzava, imam blokani cdi, jel u tebe odblokirani? sada su 7 gr role u njemu jer nema ovdje laksih kupiti

--- Kraj citata ---
zove u bencony meni su slali dva seta rolica i odblokirani je cdi,mijenjao sam se s jednim deckom preko foruma stari za novi cdi

--- Citat: SlowRider - 01 Prosinac, 2008, 20:49:08 ---Svaka ti cast sto si uspio natjerati ovako cajger, kako god, ali ovo je lijepo za vidjeti  :frajer:

--- Kraj citata ---
meni je sasvim solidno i kad mi ne okrene do kraja cager jer ovisi puno puta kakav je vani dan,jer zna pojebat smjesu i izgubi malo na kranjoj,na nizbrdicama ni ne smijem pun gas drzati jer skut poskakuje a i ima okretaja,a serijski cyl je pa mi ni do zaribavanja :toothy12:

--- Kraj citata ---
onda naspi ulja jer koliko vidim lampica ti blica  :toothy3:

Hrga:
pa sam pravi mjesavinu... valjda  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju