Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
stark1:
u mog frenda serijski isto tako ide...ide ko mutav
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 22 Srpanj, 2008, 22:06:32 ---u mog frenda serijski isto tako ide...ide ko mutav
--- Kraj citata ---
tko se nauci postelat peoza da ide,zna svaki skuter ko iz sale, :laughing7: :laughing7: :laughing7:
stark1:
--- Citat: speed - 22 Srpanj, 2008, 22:14:55 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 22 Srpanj, 2008, 22:06:32 ---u mog frenda serijski isto tako ide...ide ko mutav
--- Kraj citata ---
tko se nauci postelat peoza da ide,zna svaki skuter ko iz sale, :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma nema on blage...kupio ga od lika koji je automehanicar...dosta off
speed:
sutra idem po lezaj u servis,ako ga nema,narucit cu u lagerosu,sve je spremno za sloziti masinu,radilica se hladi :frajer:
neer:
--- Citat: speed - 21 Srpanj, 2008, 17:39:28 ---evo raskopao blokove,jedan lezaj mi krivi prodali u servisu,onaj mali,ja sam dobio 2 velika,joj kako sam lud,e ima tko ideju kako da skinem lezaj s radilice a da je ne ostetim,da ga zagrijavam s fenom ili sta?
--- Kraj citata ---
bez obzira sto si ga skinio najbolji nacin je napraviti klinove od nekog cvrstog metala i zagrijati osovinu na kojoj je lezaj pa postepeno podbacivati klinove izmedju polutke i lezaja.a moze tu srafciger pomoci neki kvalieteniji samo da je tvrdji i peglas hehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju