Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (47/103) > >>

speed:
evo raskopao blokove,jedan lezaj mi krivi prodali u servisu,onaj mali,ja sam dobio 2 velika,joj kako sam lud,e ima tko ideju kako da skinem lezaj s radilice a da je ne ostetim,da ga zagrijavam s fenom ili sta?

PViVaCiTy:
prejebno ide za serijalu...moj je isto serijski i imam isto dell 19 i ide losije od tvog...valjda radi rolica i remena,jel moze bit da se to sve potrosilo na 6k km?mogo bi i ja stavit 7-7.5 g rolice i novi remen mozda ce ic ko tvoj :)

speed:
meni je proruzao lezaj do variomata,sad drugi toliko i ne,a ni tog nemam,sad dal da slozim blokove bez njega ili se strpim da stavim nove :icon_scratch: imam novi do varia

ive_91:

--- Citat: speed - 22 Srpanj, 2008, 18:02:10 ---meni je proruzao lezaj do variomata,sad drugi toliko i ne,a ni tog nemam,sad dal da slozim blokove bez njega ili se strpim da stavim nove :icon_scratch: imam novi do varia

--- Kraj citata ---

nemoj fusarit... stavi oba nova pa si miran... i svrbi te bolcna...

ovak ces bit na iglama oce nece.. oce nece...

speed:
uspio sam skinuti lezaj,malo sam se igrao,ali lijepo je ispao,niti ga ozuljio nisam,naime na skutu je prosao NTN lezaj,a SKF koji je bio u istim uvjetima nije,i jos bi se moglo s njim voziti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju