Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (33/103) > >>

speed:

--- Citat: Shevinho - 26 Svibanj, 2008, 22:11:26 ---
--- Citat: speed - 26 Svibanj, 2008, 22:07:21 ---
--- Citat: Shevinho - 26 Svibanj, 2008, 21:47:39 ---vidio skut danas..prehebeno izgleda, stvarno "do jaja" :toothy10: 8) odma mi dođe želja da i ja svojeg napravim :headbang:

--- Kraj citata ---
hvala kolega,ali tvoj motor ima prejeben tvuk,moram starog nagovoriti da kupi onako nesto,danas sam dobio crni dekl,stavio karb 19 s gljivom,sutra cu airbox staviti,serijala ide 90 samo tako :laughing7:

--- Kraj citata ---

si probal onu diznu kaj sam ti dal??

--- Kraj citata ---
meni treba dizna m5,a ti si mi dao m6,stavio sam ivici na skut i sad mu leti skut sa nardom,a ja sam svoje vratio natrag i skut leti :toothy10:

Shevinho:
znaci ide mu dobro??? na gurtneru?? hebote moram ja jedan dan do tebe kad kupim ovo kaj jos trebam da slozimo moju pilu...Moze???

speed:

--- Citat: Shevinho - 26 Svibanj, 2008, 22:16:38 ---znaci ide mu dobro??? na gurtneru?? hebote moram ja jedan dan do tebe kad kupim ovo kaj jos trebam da slozimo moju pilu...Moze???

--- Kraj citata ---

znas da kad izadje skut od mene ide svaki,dopeljaj i ti svoju pilu da postelamo taj karb kako spada pa ce letiti :icon_thumright:

Shevinho:
moze! sam da kupim karike i ti imas cilindar(za kojeg cemo se dogovorit) i dolazim...Mozda i u petak...moze???

speed:

--- Citat: Shevinho - 26 Svibanj, 2008, 22:19:14 ---moze! sam da kupim karike i ti imas cilindar(za kojeg cemo se dogovorit) i dolazim...Mozda i u petak...moze???

--- Kraj citata ---
moze,svejedno imamo skolu uvih dana skraceno,jedino ja u petak imam od 13 h do 13:30 :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju