Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (32/103) > >>

pitaNS:
lep je scoot, bombona! svaka cast...

speed:

--- Citat: pitaNS - 25 Svibanj, 2008, 23:24:55 ---lep je scoot, bombona! svaka cast...

--- Kraj citata ---
sad da mi jos dodje lexus stop svijetlo i onda je spreman za legalnu uporabu na cesti,i tablicu sam stavio na skut,napravio drzac i sve :toothy3:

Shevinho:
vidio skut danas..prehebeno izgleda, stvarno "do jaja" :toothy10: 8) odma mi dođe želja da i ja svojeg napravim :headbang:

speed:

--- Citat: Shevinho - 26 Svibanj, 2008, 21:47:39 ---vidio skut danas..prehebeno izgleda, stvarno "do jaja" :toothy10: 8) odma mi dođe želja da i ja svojeg napravim :headbang:

--- Kraj citata ---
hvala kolega,ali tvoj motor ima prejeben tvuk,moram starog nagovoriti da kupi onako nesto,danas sam dobio crni dekl,stavio karb 19 s gljivom,sutra cu airbox staviti,serijala ide 90 samo tako :laughing7:

Shevinho:

--- Citat: speed - 26 Svibanj, 2008, 22:07:21 ---
--- Citat: Shevinho - 26 Svibanj, 2008, 21:47:39 ---vidio skut danas..prehebeno izgleda, stvarno "do jaja" :toothy10: 8) odma mi dođe želja da i ja svojeg napravim :headbang:

--- Kraj citata ---
hvala kolega,ali tvoj motor ima prejeben tvuk,moram starog nagovoriti da kupi onako nesto,danas sam dobio crni dekl,stavio karb 19 s gljivom,sutra cu airbox staviti,serijala ide 90 samo tako :laughing7:

--- Kraj citata ---

si probal onu diznu kaj sam ti dal??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju