Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ta nesretna kaciga - žalba  (Posjeta: 2752 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ToMeK.

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: NRG Power
  • MojSetup: nema
  • MojSpuh: serijski
ta nesretna kaciga - žalba
« : 23 Rujan, 2010, 16:25:13 »
aj super.dođe mi motor sa servisa cili preporođen.ja ga isprobam s onim šljemom na glavii krenem doma po kacigu pravu da se mogu vozat okolo.ali naravno putem kući tj 2 min od kuće ja skinem taj šljem i izleti mi naravno bmw i kud češ sreće eto njega i 1000 kn.a moga san pljunit do kuće -.-. i da me utješi nakon kazne dolazi beverly bez kacige momak isto.okrene se na sri ceste i vrati se.i ovaj peder  mrtvo ladno kaže nema veze on je moj.super.
e sad.tia san pitat jer mi je on reka da napišem žalbu jer kao nigdi neradim i maloljetan sam i ovo i ono.sad kako da to napišem i di da to šaljem il kako već :S

Offline tuta125

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Dvije glave su pametnije od jedne.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ST - DU
  • Moj Skuter: 4 kotača
  • Moja Kaciga: pojas
Odg: ta nesretna kaciga - žalba
« Odgovori #1 : 23 Rujan, 2010, 17:03:17 »
aj super.dođe mi motor sa servisa cili preporođen.ja ga isprobam s onim šljemom na glavii krenem doma po kacigu pravu da se mogu vozat okolo.ali naravno putem kući tj 2 min od kuće ja skinem taj šljem i izleti mi naravno bmw i kud češ sreće eto njega i 1000 kn.a moga san pljunit do kuće -.-. i da me utješi nakon kazne dolazi beverly bez kacige momak isto.okrene se na sri ceste i vrati se.i ovaj peder  mrtvo ladno kaže nema veze on je moj.super.
e sad.tia san pitat jer mi je on reka da napišem žalbu jer kao nigdi neradim i maloljetan sam i ovo i ono.sad kako da to napišem i di da to šaljem il kako već :S
A pocnes da te dana tog i tog vidio cajo bez kacige, ovo ono, kao uvod. I OBAVEZNO TREBAS NAPISAT BROJ PREKRSAJNOG NALOGA KOJI SI DOBIO.
Pa sada zaplet  :laughing7: reces da si maloljetan, da nemas vlastitih prihoda i nemas kako platit kaznu, student (posalji preslik prve strane indexa) i tako i da molis da ovaj put (ako ti je prvi) te samo opomenu, i da budu maximalno blagi prema tebi, da inace nisi sklon pravljenu prekrsaja... I nadaj se da ce ti barem smanjit kaznu  :icon_thumright:

A posaljes ja mislim 4 kopije postom preporuceno (preporucljivo je) na adresu policijske postaje u cijoj te nadleznosti zaustavio cajo.
A najlakse ti je da podes do prometne policije i njih pitas sto i kako, to ti je najsigurnije...
Ne brže od života, ako misliš bilo gdje, moraš sporije.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #2 : 23 Rujan, 2010, 17:14:14 »
Ako vec nemas novaca za platit kaznu, a sto si onda vozio bez kacige?  :icon_scratch:

Offline ToMeK.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #3 : 23 Rujan, 2010, 18:35:14 »
Ako vec nemas novaca za platit kaznu, a sto si onda vozio bez kacige?  :icon_scratch:

mlad lud i glup :/
eto bia sam nestrpljiv pa san je skinia  2 min od kuće.inaće mrzim kacigu al je uvik nosin baš zbog te kazne.
probam sa žalbom.ako ne uvaže ništa od flipup kacige  :'(

Offline m!Ky

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Gospic
  • Moj Skuter: xt660r
« Odgovori #4 : 23 Rujan, 2010, 19:37:28 »
Bez uvrede,ali mislim da kacigu nebi trebalo nositi zbog kazne,nego zbog samog sebe...
A sto se kazne tice,probaj nesto izvuci na to sto si maloljetan,nemas vlastite prihode i sl.

Offline kristijanSR70

• maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #5 : 23 Rujan, 2010, 19:45:13 »
ja sam prije tjedan dana na prekrsajnom sudu skinuo kaznu sa 5000kn na 500kn, uglavnom napiši žalbu u roku 8 dana i odnesi u poliicjsku postaju..

prednost da ti smanje kazne je to da nemas svoja primanja i još je bolje ako nisi kažnjavan u zadnje 2 god i moras priznat da si kriv...te 3 stvari ti najvise uzimaju u obzir

Offline ToMeK.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #6 : 23 Rujan, 2010, 21:21:58 »
Bez uvrede,ali mislim da kacigu nebi trebalo nositi zbog kazne,nego zbog samog sebe...
A sto se kazne tice,probaj nesto izvuci na to sto si maloljetan,nemas vlastite prihode i sl.

ma nevolim je nosit po gradu jer prvo nevozim brzo niti se puno glupiram. a i bez kacige nekako imam bolji pregled pormeta oko sebe i bolje ćujem šta se događa ooko mene.al eto isto je na glavi većinu vrimena.

Offline sqt_driver

• forumski biciklist
« Odgovori #7 : 24 Listopad, 2010, 13:01:07 »
ma nevolim je nosit po gradu jer prvo nevozim brzo niti se puno glupiram. a i bez kacige nekako imam bolji pregled pormeta oko sebe i bolje ćujem šta se događa ooko mene.al eto isto je na glavi većinu vrimena.

ja se slazem s tim da treba nosit kacigu zbog sebe, nema veze sto vozis sporo, problem je sto nikad ne znas gdje ces klepit glavom, u sta i kako. vjeruj mi ne trebaju ti takvi problemi u zivotu. kajat ces se kasnije. glava je centar svega. uvijek s kacigom bilo gdje...
nisam mislio pametovat ali kazem za tvoje dobro.  :icon_thumright:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #8 : 24 Listopad, 2010, 16:21:24 »
ja sam prije tjedan dana na prekrsajnom sudu skinuo kaznu sa 5000kn na 500kn, uglavnom napiši žalbu u roku 8 dana i odnesi u poliicjsku postaju..

prednost da ti smanje kazne je to da nemas svoja primanja i još je bolje ako nisi kažnjavan u zadnje 2 god i moras priznat da si kriv...te 3 stvari ti najvise uzimaju u obzir

PRIGOVOR policijskoj postaji, žALBA sudu
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline hondastreet

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: zg
  • Moj Skuter: benelli 491 ex,gilera dna 70 ex,Sr Di-tech ex...baotian & aprilia rs 125 06.
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #9 : 09 Studeni, 2010, 16:11:56 »
na kacigu se naviknes jako lagano i imat ces jednak pregled...a kad te neko srussi ni krivog ni duznog pitat cu te kakav ti je pregled voznje :headbang:
...ride..or...die...