aj super.dođe mi motor sa servisa cili preporođen.ja ga isprobam s onim šljemom na glavii krenem doma po kacigu pravu da se mogu vozat okolo.ali naravno putem kući tj 2 min od kuće ja skinem taj šljem i izleti mi naravno bmw i kud češ sreće eto njega i 1000 kn.a moga san pljunit do kuće -.-. i da me utješi nakon kazne dolazi beverly bez kacige momak isto.okrene se na sri ceste i vrati se.i ovaj peder mrtvo ladno kaže nema veze on je moj.super.
e sad.tia san pitat jer mi je on reka da napišem žalbu jer kao nigdi neradim i maloljetan sam i ovo i ono.sad kako da to napišem i di da to šaljem il kako već :S
A pocnes da te dana tog i tog vidio cajo bez kacige, ovo ono, kao uvod. I OBAVEZNO TREBAS NAPISAT BROJ PREKRSAJNOG NALOGA KOJI SI DOBIO.
Pa sada zaplet
reces da si maloljetan, da nemas vlastitih prihoda i nemas kako platit kaznu, student (posalji preslik prve strane indexa) i tako i da molis da ovaj put (ako ti je prvi) te samo opomenu, i da budu maximalno blagi prema tebi, da inace nisi sklon pravljenu prekrsaja... I nadaj se da ce ti barem smanjit kaznu
A posaljes ja mislim 4 kopije postom preporuceno (preporucljivo je) na adresu policijske postaje u cijoj te nadleznosti zaustavio cajo.
A najlakse ti je da podes do prometne policije i njih pitas sto i kako, to ti je najsigurnije...