Tehnički kutak > Tuning skutera
napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)
stardust:
ujutro mi je normalno upalio iz prve preko kurble....
do posla imam 7km normalne voznje..
e sad cim sam stigo ugasio sam ga i probao ponovo upaliti i upalio je iz prve...
dodem ja sa frendom nakon nekih 10 minuta i opet nece????????
dodem ja nakon sat i pol i ponovo pali iz prve...????
koji se k.... tu deshava jel mi to neko moze objasnit molim vas... duhovi ili koji k. ??? ??? ???
frend na poslu je na dvotaktasu imao slican problem i ispalo je da je rijec o bubini....
al ovo mi vise slici na sf nego na bilo kaj drugo.......
sto se tice krajne i ubrzanja fakat se osjeti posebno na ubrzanju...filmic ce uskoro nadam se cim te duhove rijesim...
Mr J:
--- Citat: stardust - 07 Studeni, 2007, 14:12:59 ---ujutro mi je normalno upalio iz prve preko kurble....
e sad cim sam stigo ugasio sam ga i probao ponovo upaliti i upalio je iz prve...
koji se k.... tu deshava jel mi to neko moze objasnit molim vas... duhovi ili koji k. ??? ??? ???
frend na poslu je na dvotaktasu imao slican problem i ispalo je da je rijec o bubini....
sto se tice krajne i ubrzanja fakat se osjeti posebno na ubrzanju...filmic ce uskoro nadam se cim te duhove rijesim...
--- Kraj citata ---
Prvo probaj provjeriti lulicu od svjecice i kabel, moguce je dok su radili da je oslabio spoj pa nekada nece baciti iskru, probaj i svjecicu promijeniti...
To je to za pocetak... :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: Mr J - 07 Studeni, 2007, 13:45:27 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 12:56:39 ---Normalno je za ocekivati da nece upaliti nakon ugradnje kita. Veca je kompresija i opterecenje alnasera je vece. To se moze rijesiti jacim akumulatorom...
Taj kit od 80ccm je na granicama max. i zato stvara neke probleme.
Vozio sam Silverstone skuter iz peveca, koji ima kit od 70ccm, i samo je start bolji, ali jako malo. Krajnja je 55km/h. Sve je to odradio servis u buzinu i kazu da je sve skinuto i da je to to. Razlika izmedju 2-t 50ccm i 4-t 70ccm je velika, 4-t kao da stoji na mjestu.
--- Kraj citata ---
MA da se i 4t srediti samo treba dosta znanja... ne ide to samo onako plug and play... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Istina, vxr 200 npr.
SlowRider:
--- Citat: stardust - 07 Studeni, 2007, 14:12:59 ---ujutro mi je normalno upalio iz prve preko kurble....
--- Kraj citata ---
Cudno, mozda treba postelati smjesu na leru ako je to moguce.
Agil:
...nitko da se javi od ovih s kitom 80 ugrađenim na Baotiane, a bogami i nitko s kitom ugrađenim na Agility-je na Krku...bogami, oni se voze i guštaju, a ne vise po forumima...:-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju