Tehnički kutak > Tuning skutera

napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)

<< < (4/27) > >>

Agil:
 :dontknow:   ne zvuči dobro....    :icon_scratch:

možda si ipak trebao iči na "čistih 80 ccm " tj. na 72. - mislim da bi kompatibilnost bila puno veča i da se ne bi javili svi ovi problemi...
..imaš i kod nas 80 ccm kit za Baotiana, Rexa i drugove  za oko 800 kn, vani su čak oko 50 €+poštarina ...na scooter assasinsima Baotian kit 44 GBP +16 GBP poštarina ( na to je trebalo ići...!!!!!!   :jerk:)..., a za Agility 68 GBP + 16 GBP poštarina...za Baotiana je tzv."Full Race kit" - kit + glava+bregasta 96+18 GBP...ali i dalje "čisti 80"???

...možda je dizna premala ( vani preporučuju 90-ku za 80+ kit ), možda je prevelika ( mislim da na Krku kad ugrade original Kymco 80 ccm kit ostave diznu 82  - iako za "čistih" 80ccm preporučuju dizne 84 -88. Zna li itko kako ta dizna utječe na rad i trošenje stubline, ventila, cilindra..???

usput, zna li itko, ima li igdje u Hrvatskoj dizni različitih veličina za 4T karburator nabavit...????

:sad1: Šteta,  :sad3: Nadam se da ovi problemi neće obeshrabrit druge, 80 ccm kit je jedini pravi tunning za 50 ccm 4T skutere.!!!

replcnt:
ajooj stari moj, pa skoro 1000 kuna servis, daaaaamn :sad3:
de prodaj to sranje u kupi si piaggio-ov agregat :laughing7:

svastar:
e da cijena ugradnje cilindra  i  redovnog servisa plus zamjena straznje gume je bila 938 cuna

daj procitaj malo

SlowRider:
Normalno je za ocekivati da nece upaliti nakon ugradnje kita. Veca je kompresija i opterecenje alnasera je vece. To se moze rijesiti jacim akumulatorom...

Taj kit od 80ccm je na granicama max. i zato stvara neke probleme.

Vozio sam Silverstone skuter iz peveca, koji ima kit od 70ccm, i samo je start bolji, ali jako malo. Krajnja je 55km/h. Sve je to odradio servis u buzinu i kazu da je sve skinuto i da je to to. Razlika izmedju 2-t 50ccm i 4-t 70ccm je velika, 4-t kao da stoji na mjestu.

Mr J:

--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 12:56:39 ---Normalno je za ocekivati da nece upaliti nakon ugradnje kita. Veca je kompresija i opterecenje alnasera je vece. To se moze rijesiti jacim akumulatorom...

Taj kit od 80ccm je na granicama max. i zato stvara neke probleme.

Vozio sam Silverstone skuter iz peveca, koji ima kit od 70ccm, i samo je start bolji, ali jako malo. Krajnja je 55km/h. Sve je to odradio servis u buzinu i kazu da je sve skinuto i da je to to. Razlika izmedju 2-t 50ccm i 4-t 70ccm je velika, 4-t kao da stoji na mjestu.

--- Kraj citata ---

MA da se i 4t srediti samo treba dosta znanja... ne ide to samo onako plug and play...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju