Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
vxr-serdarevic trioval?
marko209vx:
ako cemo tako, i coperi se cuju na kilmetar, pa ih pola vxr-a posteno odere...
zL!Ko:
--- Citat: marko209vx - 30 Listopad, 2010, 15:57:34 ---ako cemo tako, i coperi se cuju na kilmetar, pa ih pola vxr-a posteno odere...
--- Kraj citata ---
o tome ko koga odere bi se dalo raspravljat. Al coper kao serijski ima dubok zvuk i nekako mi je normalno da se tako cuje. ovo mi nije normalno
a shvatit cete jednog dana :icon_thumright:
malaguti:
imao sam na svom runneru deaka se pred komorom,serdarevica full otvorenog,malossi polu otvoren i na kraju neki homemade nepoznatog proizvodaca full otvoren,i od svih njim mi je najbolje skuter isao sa serijalom u svakom pogledu,zbog buke ti se cini da ides brze,ali brojke govore drugo
KranjcicGoran46:
--- Citat: fic - 30 Listopad, 2010, 10:18:35 ---bolje to nego da se nis ne cuje ko da se na zraku vozim ili jos gore ko na usisivacu ;D ;D
--- Kraj citata ---
a vxr je nesto naprednije od usisavača? i onda skuzis da te nabrijana sedamdesetka pere i dere i s razlogom vristi od okretaja a tvoj vxr ko traktor od muke isusove :laughing3:
igor.sb:
oho ovo je attack na dottoreovog super mega cool vxra
--- Citat: malaguti - 30 Listopad, 2010, 20:48:31 ---imao sam na svom runneru deaka se pred komorom,serdarevica full otvorenog,malossi polu otvoren i na kraju neki homemade nepoznatog proizvodaca full otvoren,i od svih njim mi je najbolje skuter isao sa serijalom u svakom pogledu,zbog buke ti se cini da ides brze,ali brojke govore drugo
--- Kraj citata ---
mislim da su svi svijesni toga, samo sto nitko to ne zeli sebi priznat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju