Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vxr-serdarevic trioval?

<< < (2/4) > >>

fic:
ja imam deaka hexagonal... kracen je i daje dubok i jeben zvuk.... performanse su nezamjetno bolje nego sa serijskim.... al ono nista previse... mrvicu pocetni šus

ako oces mozda bi ga i prodao pa se dog

zL!Ko:
neznam kakav vam je gust imat takve spuhove  na skuterima. Nezelim vrijedat skuterase ali po meni je totalni promasaj kad cujes iza ugla nesto se dere mislis dolazi hiljadarka il neki sm a ono vx-ić. slicno mi ko kad dečica skinu prigusivače sa zxa pa se vozaju

igor.sb:
mentalitet selo  :icon_tongue:

devil_ma-yela:

--- Citat: zL!Ko - 30 Listopad, 2010, 08:39:43 ---neznam kakav vam je gust imat takve spuhove  na skuterima. Nezelim vrijedat skuterase ali po meni je totalni promasaj kad cujes iza ugla nesto se dere mislis dolazi hiljadarka il neki sm a ono vx-ić. slicno mi ko kad dečica skinu prigusivače sa zxa pa se vozaju

--- Kraj citata ---

--- Citat: igor.sb - 30 Listopad, 2010, 09:16:22 ---mentalitet selo  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
:icon_tongue:

jedini s kojim ćeš dobit neke performanse ti pm tuning spuh  :happy8:

fic:

--- Citat: zL!Ko - 30 Listopad, 2010, 08:39:43 ---neznam kakav vam je gust imat takve spuhove  na skuterima. Nezelim vrijedat skuterase ali po meni je totalni promasaj kad cujes iza ugla nesto se dere mislis dolazi hiljadarka il neki sm a ono vx-ić. slicno mi ko kad dečica skinu prigusivače sa zxa pa se vozaju

--- Kraj citata ---

bolje to nego da se nis ne cuje ko da se na zraku vozim ili jos gore ko na usisivacu  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju