Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vxr-serdarevic trioval?

<< < (4/4)

fic:

--- Citat: KranjcicGoran46 - 30 Listopad, 2010, 20:50:54 ---a vxr je nesto naprednije od usisavača? i onda skuzis da te nabrijana sedamdesetka pere i dere i s razlogom vristi od okretaja a tvoj vxr ko traktor od muke isusove  :laughing3:

--- Kraj citata ---

al ne denes!

div:
Dečki jedno pitanje na mojoj gileri napravljen servis skoro sve -ulje i uljni filter,zračni ,svjećicaNGK-cr8eb ,antifriz ,novi akumulator ,multivar malosi ,rolice 14 gr . I sad mi majstor kaže da na sljedećem servisu moram mijenjati nekakve VODILICE o čemu je riječ jel samo da mi lovu izvuče ili ..  ,motor ima 6400 km.Sve drugo je serijala .Dali trebam te vodilice ili kaj s tim ? :(

X-Spirit:
vjerovatno klizaci variomata, to ti je trosak 30-ak kuna

karambaVK:

--- Citat: div - 04 Prosinac, 2011, 16:33:06 ---Dečki jedno pitanje na mojoj gileri napravljen servis skoro sve -ulje i uljni filter,zračni ,svjećicaNGK-cr8eb ,antifriz ,novi akumulator ,multivar malosi ,rolice 14 gr . I sad mi majstor kaže da na sljedećem servisu moram mijenjati nekakve VODILICE o čemu je riječ jel samo da mi lovu izvuče ili ..  ,motor ima 6400 km.Sve drugo je serijala .Dali trebam te vodilice ili kaj s tim ? :(

--- Kraj citata ---

Čestitke na izboru teme!  :icon_thumright:
 :sign113:

div:
OK puno hvala  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju