Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Totalno smece ne bih ja moj karb dao
izuzev prdece oni su ipak bioloski
za par godina ces spojt crijevo na auspuh i u usta i gutat taj dim jel neces smjet ga pustat u okolinu izuzev prdece oni su ipak bioloski mislim da su ti električni skuteri i auti fenomenalna stvar ali neprihvatljivo je dok se ta tehnologija ne sredi da recimo sa 6h punjenja mozes prec 200km ako ne i vise i to brzinom od bar od 80-100km/h[/quotepa mislim da će do tih preformansi električni motori/skuteri doći veoma brzo cca 1-2 god. ta se tehnologija veoma brzo razvija. sjetimo se samo mobitela i sl. stvari . Ovi današnji elektro skuteri misleći na e-max imaju sasvim solidne performanse ali imajući u vidu da je to GRADSKI SKUTER
Meni je najbolja fora ocuvanje okolisa...Elektroskuter trosi struju, jel? I onda ne zagadjuje, jel? A kako se (najcesce) dolazi do el. energije? Termoelektranama.
Najcesce da,ali moze i vjetrenjacama..
Vjetrenjace su proizvedene od necega. Za to je bila potrebna energija. Kako se doslo do nje?
Hidroelektranama
Hidroelektrane su proizvedene od necega. Za to je bila potrebna energija. Kako se doslo do nje?
ja mislim da je to dobra stvar, da je cijene kao luna, uzeo bih si jednog cisto za kruzanje po gradu