Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
M frende najjaci si
toe to..al serijala spuh zakon kaj se tiče rama,na starije rame od 2003 nejde kiler jer je nosač postavljen više..na rame posle 03 rame za 50 i 125 200 su iste osim nosačamotora naravno pa je tak i složen nosač za kiler s onom dodatnom plastikom za 50cc a za veće kubikaže se stavlja na onaj nosač na rami fiksni.
slazem se jedino kaj mi je pasalo na šaraf je bio nosac mašine,jel je moja rama 97 godina
eto stefek je pojasnio ja sam profulao godinu jedino uglavnom skut je odlican sve fino uradjeno, jos samo sitnice pozavrsavati i gotov cestitambtw. zasto ne serijski spuh? sa ovim ces samo jos vise privlaciti paznju policije
Porucila ti moja cura da joj se svidja njen bivsi Kucelj kako se cuje!!!Os prodat...
Ej vidit ces po noci,zaletis se jedno 110 kmh i pustis skroz gas da vidis sto sjeva iz auspuha baca plavi plamen jedno pola metra par puta za redom.Tako je na beverly-u bilo dobro je da se nosac tablice nije istopio,a tablica se bila savila,i svaki puta kad smo isli negdje dalje morali smo je ispravljati!!!
ee zanima me nesta vidim da je regan skut, jel te policija zaustavila sa tom masinom i spohom ,odnosno zanima me dal mogu skuzit ta je vise ccm motor posto je rama 50ccm