Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner by: tHe_KiChO
R@kija:
ja kazem da mi je na šaraf paso kiler i mali i veliki,mozete si ruke odrezat moze par clanova potvrdit ,i cok jer je bio kod mene kad je doso po kiler!!
SPecial:
Ovih dana skidam plastike pa cu ti poslikat nosac i kakav je bio prije moje modifikacije.
R@kija:
gle frende mos slikat kolko os,meni se tu neda svađat oko glupog kilera,ja ti kažem da sam stavio kiler i jedan i drugi na 50cc ramu pase na šaraf,ja imam nekog spešl runnera onda,meni pase a jel vama pase ili ne to me opce ne zanima,tak da... :hello:
Bubreg:
--- Citat: rakitje00 - 28 Ožujak, 2011, 12:59:54 ---gle frende mos slikat kolko os,meni se tu neda svađat oko glupog kilera,ja ti kažem da sam stavio kiler i jedan i drugi na 50cc ramu pase na šaraf,ja imam nekog spešl runnera onda,meni pase a jel vama pase ili ne to me opce ne zanima,tak da... :hello:
--- Kraj citata ---
ma bit ce da ima razlike u ramama jer modeli od 2002 god imaju nazad i dva prihvata za armortizer, dok na starijim nema. tako da je vjerovatno rama nakon 2002 godine radjena da je univerzalna tj da odgovara i na vx/vxr modele a i na 50 cc modele. Dok na ramama starijim od 2002 nema ni tog prihvata za drugi amort tako da je vjerovatno i nosac hladnjaka radjen da staje samo hladnjak od 50 cc. Rijesena misterija :D
SPecial:
--- Citat: rakitje00 - 28 Ožujak, 2011, 12:59:54 ---gle frende mos slikat kolko os,meni se tu neda svađat oko glupog kilera,ja ti kažem da sam stavio kiler i jedan i drugi na 50cc ramu pase na šaraf,ja imam nekog spešl runnera onda,meni pase a jel vama pase ili ne to me opce ne zanima,tak da... :hello:
--- Kraj citata ---
M frende najjaci si
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju