Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner by: tHe_KiChO

<< < (45/52) > >>

divljak_007:
eo motor radi,posloženo hlađenje i napravljen prvi đir  :notworthy: malo pucketa i nejde jel frga nije poštelana  :happy6:

R@kija:

--- Citat: SPecial - 28 Ožujak, 2011, 13:43:56 ---M frende najjaci si

--- Kraj citata ---

da da

steeef:
toe to..al serijala spuh zakon  :icon_biggrin:

kaj se tiče rama,na starije rame od 2003 nejde kiler jer je nosač postavljen više..na rame posle 03 rame za 50 i 125 200 su iste osim nosačamotora naravno pa je tak i složen nosač za kiler s onom dodatnom plastikom za 50cc a za veće kubikaže se stavlja na onaj nosač na rami fiksni.

divljak_007:

--- Citat: stefek - 28 Ožujak, 2011, 14:14:32 ---toe to..al serijala spuh zakon  :icon_biggrin:

kaj se tiče rama,na starije rame od 2003 nejde kiler jer je nosač postavljen više..na rame posle 03 rame za 50 i 125 200 su iste osim nosačamotora naravno pa je tak i složen nosač za kiler s onom dodatnom plastikom za 50cc a za veće kubikaže se stavlja na onaj nosač na rami fiksni.

--- Kraj citata ---

slazem se  :icon_thumright: jedino kaj mi je pasalo na šaraf je bio nosac mašine,jel je moja rama 97 godina

steeef:

--- Citat: divljak_007 - 28 Ožujak, 2011, 14:21:22 ---slazem se  :icon_thumright: jedino kaj mi je pasalo na šaraf je bio nosac mašine,jel je moja rama 97 godina

--- Kraj citata ---

taj dio koi rame koi i nosači i za 50 i 125/200 su isti od uvijek..na starom runneru
tak da mora sve pasat  :icon_thumright:
te stare rame imaju samo jedan prihvat za amort.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju