Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner by: tHe_KiChO
SPecial:
--- Citat: rakitje00 - 27 Ožujak, 2011, 20:02:06 ---onda ja imam nekog posebnog runnera na kojeg pasu svi zivi kileri!? :laughing7:
--- Kraj citata ---
Gle,mozemo i bez tog ismijavanja,za kojih tjedan dana mogu ti poslikati i poslati na Pm,kad vec pokusavas ne razumjeti,jer da to nisam morao raditi,nebi si bez potrebe zadao dodatan posao.
R@kija:
nis te ja ne ismijavam,ja ti kazem da sam imo oba kilera na runneru i niti jedan nisam pripasivo sve pase na saraf gore...
SPecial:
--- Citat: rakitje00 - 27 Ožujak, 2011, 21:54:35 ---nis te ja ne ismijavam,ja ti kazem da sam imo oba kilera na runneru i niti jedan nisam pripasivo sve pase na saraf gore...
--- Kraj citata ---
Ja sam stavljao SPov kiler na ramu od 50ccma 99 godiste i kazem ti,meni kiler nije mogao sjesti jer je bio pre vise gore,a i one rupe stoje blize jedna drugoj (na donjem nosacu).
R@kija:
neznam,moj je 2003 i pase
divljak_007:
--- Citat: rakitje00 - 27 Ožujak, 2011, 22:00:22 ---neznam,moj je 2003 i pase
--- Kraj citata ---
nepase na ramu od 50ccm kiler od vxr-a da se postavis na obrve,koja bi im svrha bila ond stavljat taj mali kiler ak pase veci,onaj stari nosac od 50tke moras maknut jel nema drugog nacina :icon_thumright: provjereno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju