Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner by: tHe_KiChO

<< < (42/52) > >>

divljak_007:

--- Citat: Bubreg - 23 Ožujak, 2011, 11:55:31 ---Bas me zanima kako si smislio nosac, hoces li morati rezati gdije plastike? i od cega je kiler?

ja sam stavljao kiler od st.a tako sto sam samo donji nosac odpilio i premjestio nize i stoji isto kao da je fabricki tako :D, jedino sto cu morati malo rezati plastike ispod kilera da bi se mogla nabiti crijeva. Uglavnom projekt je za 5. Kombinacija boja super, samo me zanima zasto si odlucio da slazes karb kad si mogao sloziti na i.e.?

--- Kraj citata ---

nis nemoram rezat,kiler je od vxr-a

Bubreg:
aha ok to :D taj i treba da pase :D stefek je govorio za kiler sa nexusa a ja za kiler sa novog runnera st ...

steeef:

--- Citat: rakitje00 - 23 Ožujak, 2011, 13:30:53 ---neznam zakaj treba varit,pa isti je prihvat za kiler i an 50 i na 180 i 200,50 ima manji kiler koji je skupa sa plastikom koja se dolje utakne u rupe i gore zasarafi,dok kiler od 180/200 ima dolje sam na sebi pipce i zakaci se dolje i gore usarafi,ja sam imo na svom i od spa i sad od 50 pa nisam nis varil nit kemijal sve pase na saraf,jedino ak on nije iso stavljat kiler od neceg drugog!?

--- Kraj citata ---

ma ja sam zabrijal da stavlja od nexusa kiler ko ja..onda se trebaju rezat podnice,zna jandro kaj pričam..

SPecial:

--- Citat: rakitje00 - 23 Ožujak, 2011, 13:30:53 ---neznam zakaj treba varit,pa isti je prihvat za kiler i an 50 i na 180 i 200,50 ima manji kiler koji je skupa sa plastikom koja se dolje utakne u rupe i gore zasarafi,dok kiler od 180/200 ima dolje sam na sebi pipce i zakaci se dolje i gore usarafi,ja sam imo na svom i od spa i sad od 50 pa nisam nis varil nit kemijal sve pase na saraf,jedino ak on nije iso stavljat kiler od neceg drugog!?

--- Kraj citata ---

Nije tocno. Donji nosac kilera gdje se kiler utakne je drugaciji i posto je od 50 ccma kiler manji zbog toga je nosac stavljen prema gore i neme teoretske sanse da upadne kiler od Spa bez varenja.
Ja sam to radio jos davno,tako da znam o cemu govorim.

R@kija:
onda ja imam nekog posebnog runnera na kojeg pasu svi zivi kileri!?  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju