Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner by: tHe_KiChO
divljak_007:
smisljen nosac ovog veceg kilera :toothy12: krot tjedan dana ocekujte gotov motor :icon_thumright:
steeef:
ja sam na svom napravil nosač od komada flaha i starog nosača..
fino to bude,samo šteta da nisi složil i.e.
jedino je malo pipavo to vozit na maloj tablici..nisu murjaci glupi pogotovo ne mlađi..
znaju za blokade i nać ju čak neki,a kak nebi značl kak radi 50 cc ili veća kubikaža..pogotovo oni koi i patroliraju na motorima..
sretno dalje :icon_thumright:
Bubreg:
Bas me zanima kako si smislio nosac, hoces li morati rezati gdije plastike? i od cega je kiler?
ja sam stavljao kiler od st.a tako sto sam samo donji nosac odpilio i premjestio nize i stoji isto kao da je fabricki tako :D, jedino sto cu morati malo rezati plastike ispod kilera da bi se mogla nabiti crijeva. Uglavnom projekt je za 5. Kombinacija boja super, samo me zanima zasto si odlucio da slazes karb kad si mogao sloziti na i.e.?
steeef:
izgleda da nije imal instalaciju.
moraju se rezat dolje podnice,jer je siri kiler..ak ide kiler od nexusa ilnečeg..
ak ide samo od vxra onda se otpili nosač seriski i premjesti niže.
R@kija:
neznam zakaj treba varit,pa isti je prihvat za kiler i an 50 i na 180 i 200,50 ima manji kiler koji je skupa sa plastikom koja se dolje utakne u rupe i gore zasarafi,dok kiler od 180/200 ima dolje sam na sebi pipce i zakaci se dolje i gore usarafi,ja sam imo na svom i od spa i sad od 50 pa nisam nis varil nit kemijal sve pase na saraf,jedino ak on nije iso stavljat kiler od neceg drugog!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju