Tehnički kutak > Tuning skutera

razlika između modular glave i obicne

<< < (2/5) > >>

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Listopad, 2010, 22:43:34 ---Superiorniji  ;D

--- Kraj citata ---
a da, točno  :icon_biggrin:

J.U.R.C.A:
Modular head ti dozvoljava vecu kompresiju i vece tuniranje cilindra u odnosu na obicnu glavu jer puno efikasnije i bolje odvodi povecanu temperaturu nastalu povecanom kompresijom.

kowa_sf1:
po meni je bolja dvodjelna

Drnda:

--- Citat: Jump33r - 25 Listopad, 2010, 19:12:47 ---Dobijes upravo to sta si napisa bolje hladenje sta znaci da nema pregrijavanja masine i gubitaka snage... Prica se da se dobije malo, malo bolja kompresija.. :dontknow:   :binkybaby:

--- Kraj citata ---
aj ne spammaj barem po tehnici, molim te... nemozes dobiti vecu kompresiju bez spustanja glave, a sama razlika izmedju te dvije glave je sto dvodijelna, tj modular dozvoljava protok vode oko same glave i puno bolje hladjenje sto dopusta jace prerade..

Crazy Kuree:

--- Citat: Jump33r - 25 Listopad, 2010, 19:12:47 ---Dobijes upravo to sta si napisa bolje hladenje sta znaci da nema pregrijavanja masine i gubitaka snage... Prica se da se dobije malo, malo bolja kompresija.. :dontknow:   :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Znači sa običnom glavom mi se pregrijavo i gubio snagu, pa nisam baš primjetio... isto tako nisam primjetio razliku kad sam stavio modular glavu umjesto obične, dali sam ja lud  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju