Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika između modular glave i obicne
Jump33r:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Studeni, 2010, 12:57:54 ---aj ne spammaj barem po tehnici, molim te... nemozes dobiti vecu kompresiju bez spustanja glave, a sama razlika izmedju te dvije glave je sto dvodijelna, tj modular dozvoljava protok vode oko same glave i puno bolje hladjenje sto dopusta jace prerade..
--- Kraj citata ---
Ajme ovog drnde... ::) Jesan ja napisa da san tako cuja,modular nisan nikad ima pa nemogu sa sigurnoscu rec jeli je to tocno... :jerk: :binkybaby:
Drnda:
ako nesto neznas nemoj pisati, to sam ponovio 100 puta, previse padobranaca po tehnici pise... ako neznas, ne pisi i to je to, imas offtopic pa pisi, ali ne siri dezinformacije po tehnici i po projektima spamm bez nekog cilja...
obicna glava nema toliki protok vode oko sebe, tj kruzi samo po boku i slabo hladi, kod modular kruzi i iznad i okolo i hladi puno bolje te zbog toga se moze jace naturpijati cyl jer je poboljsana odvodnja temperature....
a nikakve to veze sa povecanom kompresijom nema, ti mozes povecati kompresiju naknadno priblizavajuci glavu prema cyl, ali sama razlika izmedju modular i obicne nema veze sa kompresijom...
igor.sb:
a sto se mozete svađat ::)
modular glava od 2+ daje jacu kompresiju, jer je spustenija, manji skviŠ nego s obicnom glavom od 2+
za ubuduce :icon_thumright:
Jump33r:
--- Citat: igor.sb - 04 Studeni, 2010, 21:59:19 ---a sto se mozete svađat ::)
modular glava od 2+ daje jacu kompresiju, jer je spustenija, manji skviŠ nego s obicnom glavom od 2+
za ubuduce :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
@Drnda-1 -- ne pisi dezinformacije ako neznas... :icon_tongue: hvala igore... ;D
Drnda:
jumper, priznaj da te igor izvukao iz govana :icon_thumright:
a da te ja sad vratim u đubre .. nije se pricalo o odredjenoj glavi, pr. due+, jer nemora svaka biti sa manjim squishom... pricano je opcenito i ja sam rekao za opcenito, jer si ti krivo decku rekao....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju