Tehnički kutak > Garaža
SP 180 from dućan
sule:
jel vidis da je napiso da je iz splita a ne iz vukovara ?
R@d0:
a jel ti možeš otvorit oči i pogledat detalje pa ces vidjet :icon_biggrin:
.
vanjossi:
to nije taj
--- Citat: alfist159 - 25 Listopad, 2010, 22:40:33 ---Ne pada mi ih na pamet minjati jer su takvi original, jedan crveni jedan sivi, jedino ako nađem takve nove!Ne, to nije iz VU već iz ST, bio je na njuškalu i još je možda, imao je samo kufer na sebi i na slikam nije izgledao ni približno ovako dobro. Izašao me toliko da sam dao sportcity 200 i dobio neke novce u nadoplatu. Ima 15700km, kupljen je od drugog vlasnika... da, uskoro bi mogli neki meet seriskih 180-ki organizirati! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
stvarno na slikama nije tako izgledao odlicna kupovina!
da taj bubreg se i meni sviđa, da mozda moj nije original?hmm
te-te-ac:
pic pic sp :glasses9:
a sto se tice tog crvenog bubrega.. to je bas seriski bubreg od tog spa?? a kako to da neki imaju sivi ko npr. vanjossi :dontknow:
bila je vec rasprava na ssu prije o tome.. a sad nek kaze neki "splićo" koji je drmsc za ranere jer me to bas zanima..
svega par spa sam vidio (na slikici) s tim crvenim bubregom :icon_biggrin:
alfist159:
--- Citat: vanjossi - 25 Listopad, 2010, 23:26:43 ---to nije tajstvarno na slikama nije tako izgledao odlicna kupovina!
da taj bubreg se i meni sviđa, da mozda moj nije original?hmm
--- Kraj citata ---
Ma da, po slikama se dalo reći da je boja izblijedila, ali nije! A bubreg, moj je sigurno serijski, a tvoj možda isto tako, pretpostavljam jer nisu isto godište, moj je 1999., a mislim da je tvoj 2000.? 1999. je inaće prva godina SP-a...
--- Citat: te-te-ac - 25 Listopad, 2010, 23:36:19 ---pic pic sp :glasses9:
a sto se tice tog crvenog bubrega.. to je bas seriski bubreg od tog spa?? a kako to da neki imaju sivi ko npr. vanjossi :dontknow:
bila je vec rasprava na ssu prije o tome.. a sad nek kaze neki "splićo" koji je drmsc za ranere jer me to bas zanima..
svega par spa sam vidio (na slikici) s tim crvenim bubregom :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Crveni bubreg je milijun posto original, sićam se ja tih SP-a dok ih je još bilo po cesti, nema ni 1 % dileme oko toga!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju