Tehnički kutak > Garaža
SP 180 from dućan
vanjossi:
ja sam mislio da je 00' prva godina sp-a
ima nekih 15000 km sta ne, slika je bila uz neku cestu?
što se tiče meeta kad god :glasses2:
pajo:
svaka čas na trgovini :icon_thumright:
to je iz splita bio je u oglasu sa kuferom,zvao sam gospodina pa je baš reko da ga dolazi kupit neko iz zadra.baš me zanima tko? ;D
alfist159:
--- Citat: vanjossi - 25 Listopad, 2010, 23:45:01 ---ja sam mislio da je 00' prva godina sp-a
ima nekih 15000 km sta ne, slika je bila uz neku cestu?
što se tiče meeta kad god :glasses2:
--- Kraj citata ---
1999. je zadnja godina fxr-a i ujedno i prva SP-a, a evo ti vanjossi da je i tvoj oriđinale... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=en&id=137036189&pageNumber=1&tabNumber=2 Da, ima 15tkm, stajao je uz cestu na centralnoj nogari i imao je kufer na sebi! Ili da ne duljimo puno... :icon_biggrin:
Jednostavno loš aparat, mobitel jer kad sam doveza skuter ko da to nije taj sa slika! :icon_thumright:
--- Citat: pajo - 25 Listopad, 2010, 23:47:36 ---svaka čas na trgovini :icon_thumright:
to je iz splita bio je u oglasu sa kuferom,zvao sam gospodina pa je baš reko da ga dolazi kupit neko iz zadra.baš me zanima tko? ;D
--- Kraj citata ---
I mene zanima! :icon_scratch: :nevin:
vanjossi:
jedino mi se čini da je presvlaka sica druga da nije oriđiđi :icon_scratch:
u svakom slučaju puno sretnih km-a!!
alfist159:
--- Citat: vanjossi - 26 Listopad, 2010, 00:07:56 ---jedino mi se čini da je presvlaka sica druga da nije oriđiđi :icon_scratch:
u svakom slučaju puno sretnih km-a!!
--- Kraj citata ---
Dobro zapažanje, presvlaka je presvučena (ne znači ako uleti original da je neću kupiti). :icon_biggrin: A za km ćemo viditi, sve ovisi o vrimenu, a nadam se da če biti sunca, ne samo kiša... Po kiši on ne smi iz garaže, tad će biti pod ceradom... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju