Tehnički kutak > Garaža
SP 180 from dućan
R@d0:
svi uscuvani sp-i su te boje :toothy9:, vidio sam dedu na kvartu s istim takvim sljedeci put ga idem lovit mozda oce prodat.
alfist159:
--- Citat: gokiSP - 25 Listopad, 2010, 19:18:47 ---Samo promijenit bubrege i odličan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne pada mi ih na pamet minjati jer su takvi original, jedan crveni jedan sivi, jedino ako nađem takve nove!
--- Citat: kilezg - 25 Listopad, 2010, 22:23:28 ---Ako se ne varam to je onaj sa Njuskala, iz VU. Nema koji drugi bit. U zadnje vrijeme samo neki dobri očuvani SP ... sad i mene mami da stavim slike svog al se bojim da ću dobit titulu za najbolji serijski SP ! ;D
Kolko km, koji vlasnik itd ? = D
--- Kraj citata ---
Ne, to nije iz VU već iz ST, bio je na njuškalu i još je možda, imao je samo kufer na sebi i na slikam nije izgledao ni približno ovako dobro. Izašao me toliko da sam dao sportcity 200 i dobio neke novce u nadoplatu. Ima 15700km, kupljen je od drugog vlasnika...
--- Citat: vanjossi - 25 Listopad, 2010, 19:40:19 ---welcome to club :laughing7:
čestitam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da, uskoro bi mogli neki meet seriskih 180-ki organizirati! :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
još jedan zdravko :dontknow:
ekipa iz kvarta is down što se zdravki tiče :'(
alfist159:
--- Citat: R@d0 - 25 Listopad, 2010, 22:39:35 ---svi uscuvani sp-i su te boje :toothy9:, vidio sam dedu na kvartu s istim takvim sljedeci put ga idem lovit mozda oce prodat.
--- Kraj citata ---
Da, samo što su moj i vanjossi-ev različiti, moj ima crveni bubreg! :happy8:
R@d0:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-sp180-180-cm3-oglas-1651143
to je taj jel tak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju