Ostalo > Svijet računala i mobitela

N97??

<< < (4/5) > >>

R@d0:
n96 najbolji mobitel koi sam imo sluzio me god dana bez zamjerke,
ak ti je do mjuze na mobu onda kupi n95 8gb zvucnik rastura.

cosa_wp:

--- Citat: R@d0 - 26 Listopad, 2010, 00:22:34 ---n96 najbolji mobitel koi sam imo sluzio me god dana bez zamjerke,
ak ti je do mjuze na mobu onda kupi n95 8gb zvucnik rastura.

--- Kraj citata ---

to je bitno naglasiti

Rossi:
ovako prvo za normalne ljude da odgovorim...mobitel je orginal made in Finland ....

drugo za ove nenormalne koji bi se svadjali ....jesam aj normalno pito ....ja sam predpostavio da XM zato ima bolji zvuk i kvalitetniji ali mi je cudno ...ovo je noviji mob i sve...dosta toga je isto kao na 5800 ....zar nisu mogli i taj zvucnik napravit da bude isti ....mislim smijesno mi je da mobitel koji je noviji od 5800 ima slabiji npr zvuk i sve....zato su trebali napravit na X6 nokiji da je zvuk bolji nego na n97...a ne ovako zvuk jbt kao na n95 ..

cosa_wp:

--- Citat: Rossi - 26 Listopad, 2010, 01:13:53 ---ovako prvo za normalne ljude da odgovorim...mobitel je orginal made in Finland ....

drugo za ove nenormalne koji bi se svadjali ....jesam aj normalno pito ....ja sam predpostavio da XM zato ima bolji zvuk i kvalitetniji ali mi je cudno ...ovo je noviji mob i sve...dosta toga je isto kao na 5800 ....zar nisu mogli i taj zvucnik napravit da bude isti ....mislim smijesno mi je da mobitel koji je noviji od 5800 ima slabiji npr zvuk i sve....zato su trebali napravit na X6 nokiji da je zvuk bolji nego na n97...a ne ovako zvuk jbt kao na n95 ..

--- Kraj citata ---

pa vjerojatno zato sto je XM za slusati moziku zato se i zove XM kao i npr kod sonya sto ima walkman koji je napravljen iskljucivo za muziku zato i ima jace zvucnike od ostalih mobitela logicno

Rossi:

--- Citat: cosa_wp - 26 Listopad, 2010, 01:20:03 ---pa vjerojatno zato sto je XM za slusati moziku zato se i zove XM kao i npr kod sonya sto ima walkman koji je napravljen iskljucivo za muziku zato i ima jace zvucnike od ostalih mobitela logicno

--- Kraj citata ---
oke mi je za jacinu zvuka...ali zasto je kvalitet zvuka slabiji ?? jbt sad ti kazem nokia N73 je imala kvalitetniji zvuk od n97....n95 je imo...?? to mi nije jasno .......hmmm ...odo probat novi soft ubacit ..mozda je do njega..mada mi frend kaze da je takav zvuk i kod nejga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju