Ostalo > Svijet računala i mobitela

N97??

<< < (3/5) > >>

Ensiferum:
n97 ima jaču kameru,memoriju daleko jaču, veći ekran i ono najbitnije tipkovnica
ebeš 5800 kad ne možeš na msn pisat brzo :/
a to da tipke blokiraju i te gluposti nekvalitetne neću komentirati, meni je taman sve ok :frajer:

meni je dobar mobitel, ionako mi je trebao mobitel s što jačom memorijom što većim ekranom i baterijom koja more izdurat stalno mučenje  :icon_thumright:

cosa_wp:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 25 Listopad, 2010, 15:49:06 ---meni ta N97 nije sjedala od prvog dana pa sam se vratio na N96  :toothy11:

--- Kraj citata ---

N96 najveći krš koi sam ikad imao

NeoDJW:
5800 xpress MUSIC, mozda ali mozda je zato glasniji zvucnik? naravno da je, kao i walkman kod sony ericssona, a k750 i w800 isti mobiteli a ovaj glasniji i kada stavis firmware od w na k isto se cuju.......

Waynder:
 :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

cosa_wp:

--- Citat: NeoDJW - 25 Listopad, 2010, 19:59:29 ---5800 xpress MUSIC, mozda ali mozda je zato glasniji zvucnik? naravno da je, kao i walkman kod sony ericssona, a k750 i w800 isti mobiteli a ovaj glasniji i kada stavis firmware od w na k isto se cuju.......

--- Kraj citata ---

u krajnjem slucaju to se zove mobitel a ne disko tako da onom kome treba mobitel nece gledati kakve ima zvucnike odnosno to nije toliko bitno koliko se ovaj vise decibela cuje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju