Ostalo > Svijet računala i mobitela
N97??
Rossi:
Ovako imam jedno pitanje...imo sam 5800XM...razmisljo dali da uzmem n900 i odusto i odlucio cekat N8 tj da padne malo cijean i hajde reko uzet cu n97 ...imo jednu kombinaciju za djabe da je dobijem....i ajde malo cackam po mobu sve ok ...ali nemogu vjerovat da kada pustis muziku ...da su zvucnici slabiji i da je kvalitet muzike slabiji nego na 5800Xm?? zar je moguce to ? ili ja nisam normalan :D
Deny:
ja je isto imam moguce je a jos su tipke nekvalitetne drugi dan otkad sam ka qpio slomio sam dugme za otkljucavanje a sad su veec neke tipke pocele blokirat :dontknow:
Rossi:
--- Citat: Deny - 25 Listopad, 2010, 12:02:13 ---ja je isto imam moguce je a jos su tipke nekvalitetne drugi dan otkad sam ka qpio slomio sam dugme za otkljucavanje a sad su veec neke tipke pocele blokirat :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma ja nemogu vjerovat ...jbt ovoliki mobitel i slabiji zvucnici nego na N97 ...strasno :D
GhostRider:
mozda vam neko uvalio kopiju :dontknow:
marko_AeRoX:
ja bi prije rekao da je stvar u software-u... prica je slicna ono sa sony ericssonom k750i i w800... isti hardware a k750i duplo slabije svirao... kad se stavio software id walkmana rastura... bas zbog toga mislim da je 5800XM jaca jer je to ipak XM serija koja je predviđena za mjuzu i ta sranja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju