,,Sanjaa, imam jedan full welik problem :/ mislim nije problem koliko dilema hehe...imam 13 god. i ima jedan decko koi mi se swiđa i želim biti s njim. ali on mene još ne primjecuje.. bff mi je rekla da probam razgowarati s njim o zajednickim temama da widim dali mu se swiđam, ali to mi je dosadno :/ ja bi zeljela spawati s njim da mi tako bude decko jer znm da muski padaju na to
ali frendica mi stalno gowori da to nije dobra idea i da ne naprawim to. moje je pitanje, dali da spawam s njim da mi postane decko ili ne? pls pomozi..ocajna sam
(('' by: Irena (13)
e pa irena, twoi sam probLem uzeLa ier ie iako bitan i pokazuie kak ie danashnja mLadezh neiskusna i naiwna....>=(
misLim da ie odgowor na twoie pitanje POPRILICHNO iasan -
narawno da trebash spawati s njim!! pa tako chesh naiLakshe dobiti dechka, wierui mi, znam iz iskustwa
a twoia bfF ie ochito Ljubomorna na tebe i grozno ie kak dnshnje diewoike su tak Ljubomorne a druge su prenaiwne...miss, ona hoche tog dechka za sebe, i ona che spawati s njim ako ti to ne uchinish prie nje! ne sLushai iu niposhto!
znash, imaLa sam sLichan probb u twoim godinama... samo kai nisam htieLa da mi bude dechko neg da mi da zadachu iz matematike da prepishem...hwaLa bogu da sam imaLa mamu koia me wodiLa kroz zhiwot i uchiniLa owakwom kakwa iesam =) <3 narawno odmah me ukoriLa i rekLa da kak uopche mogu pomishLjat na tak nekai i da odmah trebam spawati s njim zbog zadache, ier bi inache dobiLa minus, a mozhda i 1 cry
dakLe, obawezno se sexai s njim ier chete iedino tako ostwariti washu Ljubaw,a mozhda se i ozheniti ako bude traiaLa...treba samo misLiti pozitiwno! hehe =))
koje igračice e
xD