Općenito > Maxiskuteri

eko ventil aut 10% snage in !!!!!!!

<< < (5/7) > >>

vanjossi:
probaj nac na polini ili malossi stranici, ima sigurno, jače šuštice bi bile više gasa za vece okretaje, bolji start tj start sa vise snage, meni se više sviđa kad ima moment, znaci malo okretaja a snaga
prije nego probas šuštice probaj to sa remenom

sainboris:
Promjeni motor.Trebam kompletnu masinu za B&W 250

coko:

--- Citat: sainboris - 26 Listopad, 2010, 22:08:08 ---Promjeni motor.Trebam kompletnu masinu za B&W 250

--- Kraj citata ---

dogovoreno !! što je s mašinom od  b&w ? nije tako gadno ,da moraš sve minjat . .

coko:

--- Citat: vanjossi - 26 Listopad, 2010, 20:53:19 ---probaj nac na polini ili malossi stranici, ima sigurno, jače šuštice bi bile više gasa za vece okretaje, bolji start tj start sa vise snage, meni se više sviđa kad ima moment, znaci malo okretaja a snaga
prije nego probas šuštice probaj to sa remenom

--- Kraj citata ---

da i meni se sviđa momet tj kretanje bez dernjave ,mekano . .   al sve više sam siguran da ću izmjerit kompresiju pa onda dalje . . . priče o jednocilindrašima koji prelaze 100 000km su rezervirane za naučno fantstične crtane!!! filmove !! :nono: :angry9: :cigle: :kenjkenj:

coko:
božee!! sve silo na svoje pos 200tinjak km!!!!  ide kreće ko od prvog dana , a ja mislija :šta tu ima sisti??  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju