Općenito > Maxiskuteri

eko ventil aut 10% snage in !!!!!!!

<< < (7/7)

steeef:

--- Citat: coko - 29 Studeni, 2010, 10:15:04 ---da da kužim te potpuno ! samo nisam siguran,bar se ne sjećam više dali na xcitingu ima mjesta za tu šajbicu ,samo rekoh ti ono što dobojaš na startu zog remena koji upadne "dublj" to izgubiš na putnoj brzini i na ubrzanju inače ,pa čak ako se ne varam na krajnjoj brzini . . .  no sad je dobro ,u neke preinake mi se ne ide zbog čiste isplatvosti ,troškova ! jer ima tu brdo novca potrošiti za samo održavanje ,točenje ,servise . . .  inače naoko jednostavan sistem prenosa ima svoje specifike ,da boli glava !?

--- Kraj citata ---

ne izgubi se na krajnjoj jer pošto je remen širi nego onaj prijašnji opet bude došel do vrha polutki kolko treba..ko i onaj..makar su sad vario i ventilvar razmaknuti malo više jer su razmaknuti taman za razliku širine ta 2 remena
to nisu preinake ni ne utječe ni na potrošnju ni goriva ni materijala ni ničeg..poštelavanje prijenosa na fino,hehe
u biti probaj pa budeš i sam videl ;)

coko:

--- Citat: SlowRider - 29 Studeni, 2010, 17:56:02 ---ovisi o variomatu, ali ne mora znaciti da ce se izgubiti krajnja brzina stavljanjem podloske na bolcnu variomata, sve ostaje isto, samo se start moze promijeniti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa morat ću pokušat s tom šajbicom . . .  dakle stavlja se na vrh bolcena, prije fiksne polutke-ventilatora ,potom šajba koja je inače tu pod vidom, koja se steže na 9,5kg . . .  nemoram sve rastavljat ?

steeef:
skineš sam onaj prvio dio,ventilator ili ventilvar..staviš šajbicu na osovinu radilice do bolcne i vratiš ventilvar...znači šajbica je između ventilvara i bolcne..
probaj sa negdi 0.4mm ili 0.6mm šajbicom.

coko:

--- Citat: stefek - 30 Studeni, 2010, 12:31:23 ---skineš sam onaj prvio dio,ventilator ili ventilvar..staviš šajbicu na osovinu radilice do bolcne i vratiš ventilvar...znači šajbica je između ventilvara i bolcne..
probaj sa negdi 0.4mm ili 0.6mm šajbicom.

--- Kraj citata ---

treba je dati tokariti ? teško da nađem neku u sl prodaji koja paše . .  no što ako ventilvar ne sjedne do kraja ,tj ne uzubi 100% ? ideal bi bio da remen sjedne na bolcen a ventil var 100% uzubi ,a ako ne ,za*eb je ,je te stvari ne trpe nedorečenosti !? no možda komliciram provam pa javim , , , ,

steeef:
pol mm mu ne smeta..bude tolko mjesta..
a šajbicu bi trebal pogledat u nekim boljim i većim željezarama..šubler pod ruku pa pitat i mjerit,hehe :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju