Općenito > Maxiskuteri
eko ventil aut 10% snage in !!!!!!!
vktr:
--- Citat: coko - 23 Listopad, 2010, 14:29:40 ---sam je remen(original) "vanseriski" malo širi !? po manualu 22,5-23,5 mm a kod mene 24,2mm !! može li to biti uzrok slabom kretanju s mjest. .
čak se čini bolje je kretao s starim remenom (cca 18000km) :dontknow:
--- Kraj citata ---
to mi zvuči logično
coko:
--- Citat: vktr - 24 Listopad, 2010, 18:03:46 ---to mi zvuči logično
--- Kraj citata ---
objasni !!??
vanjossi:
remen je preširok da bi legao na kalotu variomata i izađao iz polutka kvačila i time imaš slabiji start tj tek kad prijenos prijeđe tu razliku počinje ubrzavat kako treba, ja sam imao problem npr sa rolicama koje su bile 0.9 mm vece i imao sam rupu u startu zbog njih
coko:
--- Citat: vanjossi - 25 Listopad, 2010, 13:57:04 ---remen je preširok da bi legao na kalotu variomata i izađao iz polutka kvačila i time imaš slabiji start tj tek kad prijenos prijeđe tu razliku počinje ubrzavat kako treba, ja sam imao problem npr sa rolicama koje su bile 0.9 mm vece i imao sam rupu u startu zbog njih
--- Kraj citata ---
šta napravit ,naj bezbolnije !? malo je glupo da bacam novi remen !? kugle su 21 g čini se dimenziju neznam ,kad nađem javim. . da stavim lakše izgubit će na krajnjoj brzini ,više će se vrtit . . a je*o ih ćaća tajvanski ni remen nemogu napravit
vanjossi:
možeš eventualno šajbicu podmetnut velicine kalote, između kalote i remenice varijomata, da bude debljina te razlike koju si naveo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju